Код за отстъпка и купони на TRIPADVISOR

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в TRIPADVISOR

Вашата оценка: None
Рейтинг: 5 - 2 вота

Активни кодове за отстъпка на TRIPADVISOR

Обща информация за TripAdvisor.com

TripAdvisor е популярен уебсайт за пътуване, който предоставя отзиви и информация за хотели, ресторанти, атракции и други бизнеси, свързани с пътуване. Има глобално покритие и в момента има повече от 1 милиард прегледа за повече от 8 милиона бизнеса.
 • Той беше основан през февруари 2000 г. с две неща, които са мои: позволявайки на потребителите да публикуват отзиви и оценки на хотели, ресторанти и други бизнеси, които са посетили, както и да резервират места за настаняване, полети и други туристически услуги.
 • TripAdvisor използва краудсорсинг модел, разчитайки на генерирано от потребители съдържание, за да предостави прозрения и препоръки на пътуващите.
 • За да се гарантира, че пътниците от цял ​​свят имат достъп и допринасят за огромната база данни с отзиви, TripAdvisor е достъпен на над 48 езика.
 • TripAdvisor разполага с удобно за потребителя мобилно приложение, което позволява на пътниците да имат достъп до неговите услуги в движение.
празен

Отстъпки, предлагани от TripAdvisor.com

Ето начините, по които TripAdvisor може да предложи на членове отстъпки, оферти или промоции:
 • Промоционални отстъпки, временни отстъпки, предлагани като част от специални промоции, разпродажби или сезонни сделки.
 • Промоционални кодове: TripAdvisor може да предостави кодове на купони, които клиентите могат да прилагат по време на процеса на резервация, за да получат отстъпка за ваканционни пакети, дейности, полети или хотели.
 • Отстъпки за членове на TripAdvisor Plus: TripAdvisor предлага отстъпки или специални сделки за членове, които се регистрират за акаунт в Plus. Тези отстъпки може да включват изключителни тарифи само за членове, ранен достъп до разпродажби или награди.
 • Оферти в последния момент, които включват намалени цени за резервации в последния момент за полети, хотели и ваканционни пакети. Тези сделки могат да бъдат особено привлекателни за пътници, които са гъвкави с датите и дестинациите за пътуване.
 • Flash Sales, предлагащи ограничени във времето отстъпки за избрани туристически продукти.
празен

Промоционални кодове на TripAdvisor.com

TripAdvisor предлага на членовете промоционални кодове (цифрови кодове), които членовете трябва да въведат в определено поле по време на процеса на плащане онлайн. След това системата валидира кода и ако е валиден и отговаря на посочените условия, съответната отстъпка или оферта се прилага към покупката, както следва:
 • Процентна отстъпка (процентна отстъпка като 10% отстъпка или 50% отстъпка)
 • Отстъпка за сума (отстъпка във всяка валута, например $20 отстъпка или £10 отстъпка, в зависимост от местната валута)
 • Фиксирана сума (Фиксирана обща сума или фиксирани цени за определени артикули)
Промоционалните кодове могат да се предлагат на клиенти на уебсайта TripAdvisor.com, в социалните медийни платформи като Facebook, Instagram или Twitter, чрез бюлетин или от уебсайтове на трети страни като Couponius.com, Retailmenot.com, promocode.ac, oxideals.com .

Резервация на TripAdvisor.com

 • Tripadvisor се класира постоянно като най-добрият сайт за пътуване в света
 • Нашият екип смята TripAdvisor за чудесен инструмент за откриване, планиране и резервиране на всичко, което можете да си представите по отношение на пътуването
 • Уебсайтът е наистина лесен за регистрация и има много опции за търсене/намиране на дестинации и дейности
 • Смятаме, че ако сте чест потребител, трябва да изберете програмата TripAdvisor Plus, където членовете получават специални оферти за избрани хотели и преживявания по целия свят.
 • Добро мобилно приложение, наистина полезно, за да извлечете максимума от пътуването си в движение.
 • Нашият редактор любезно моли членовете да четат внимателно всички потребителски отзиви на TripAdvisor, тъй като уебсайтът не модерира отзиви и счита всяко потребителско мнение за лично мнение.
 • Обичаме годишната награда „Изборът на пътешественика“, която насърчава страхотни услуги и най-доброто качество за всеки гост.

Често задавани въпроси за TRIPADVISOR

TRIPADVISOR предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 40 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за TRIPADVISOR през юни 2024 г., а най-новият купон, добавен днес, предлага % отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на TRIPADVISOR?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от TRIPADVISOR, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между % и 15%, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за TRIPADVISOR?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за TRIPADVISOR е (ЗИМА15) и предлага на клиентите отстъпка от 15% за покупки през юни 2024 г.

За какво е добър TripAdvisor?

TripAdvisor помага на стотици милиони хора всеки месец да открият къде да отседнат, какво да ядат и как да се възползват максимално от пътуванията си въз основа на насоките от тези, които са били там преди.

Колко надеждни са отзивите на TripAdvisor?

В отзивите за хотели, ресторанти и атракции повече от четирима от петима участници съобщават, че отзивите, които четат в TripAdvisor, отразяват точно техния опит.

Могат ли собствениците на фирми да изтрият отзиви от TripAdvisor?

Не, собствениците на хотели и ресторанти нямат правомощието да премахват отзиви. Само персонал на TripAdvisor може да премахва рецензии. Собствениците на хотели обаче могат да докладват рецензия и ако персоналът се съгласи, че рецензията нарушава указанията, тогава те ще я премахнат.

Как мога да спестя от резервации, направени през TripAdvisor?

Най-сигурният начин е да използвате промоционални кодове. Осребряването на промо код на TripAdvisor е изключително лесно. Необходими са само няколко стъпки, за да резервирате своя опит и да спестите пари от покупката си.

Как мога да получа промоционален код на TripAdvisor?

Има няколко начина за намиране на промоционални кодове. TripAdvisor предоставя на клиентите промоционални кодове, които могат да бъдат достъпни на официалния уебсайт, в бюлетина или от уебсайтове на трети страни като: couponius.com, coupons-promo-code.com, promocode.ac, oxideals.com.

Мога ли да използвам повече от един промоционален код за поръчка от TripAdvisor?

За съжаление не, членовете могат да използват един код за всяка направена поръчка, така че се уверете, че сте намерили най-добрия промоционален код на TripAdvisor, който се предлага в момента на поръчката ви.

Как да осребрите промоционален код на TripAdvisor

Лесен и гарантиран начин да спестите от следващия си TripAdvisor, като приложите промоционален код при плащане

 • 1
  Потърсете в Couponius.com най-новите предлагани кодове и запазете един за по-късна употреба
 • 2
  Навигирайте в уебсайта на TripAdvisor, за да изберете следващото си пътуване
 • 3
  Резервирайте любимата си оферта и влезте в акаунта си или се регистрирайте като нов член
 • 4
  На страницата за плащане намерете връзката „Въведете промо код“ и щракнете върху нея
 • 5
  Въведете точния код, записан по-рано, и щракнете върху „Прилагане на кода“, за да го осребрите
 • 6
  Вашата отстъпка ще бъде изчислена автоматично и сте готови да завършите поръчката

Активни кодове за отстъпка за TRIPADVISOR

🛍️ Категория
🔥 Общо оферти 40
🎇️ Кодове за отстъпка 23
📌 Оферти 17
➡️ Най-добър купон 15% отстъпка
🆕 Най-новият купон 10% отстъпка
🚚 Безплатна доставка ДА
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 23 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за TRIPADVISOR

КОД TRIPADVISOR ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА НА TRIPADVISOR ИЗТИЧА
Q1EAR Фантастични отстъпки на Tripadvisor.Com N / A
CF10 Фантастична оферта: Вземете 10% отстъпка от покупката си днес N / A
N/A Разгледайте града си със сделки за обиколки и преживявания наблизо N / A
CRAZY Получете фантастично разрешение, като използвате купон за отстъпка на Tripadvisor N / A

Начини на плащане

PAYPAL
Кредитна карта

Доставка и плащане

Чрез имейл

Опции за контакт

400 1st Avenue, Needham, MA 02494, САЩ
TripAdvisor
@Tripadvisor
TripAdvisor
tripadvisor.com

Кратко ръководство за потребители на TripAdvisor:
 • Нашият екип харесва, че TripAdvisor е домакин на туристически форуми, където потребителите могат да задават въпроси, да търсят съвет и през по-голямата част от есента да споделят своя опит от пътувания. Тази интерактивна функция позволява на пътниците да се свързват с други, да получават препоръки и да събират вътрешни съвети за предстоящи пътувания.
 • Препоръчваме на членовете да използват функцията за резервация. TripAdvisor предлага опции за резервация на хотели, полети, ваканционни наеми и дейности директно през тяхната платформа, което прави нещата по-лесни за всеки потребител за достъп и управление в движение.
 • Страхотни филтри за търсене, потребителите могат лесно да стеснят възможностите си въз основа на конкретни критерии като ценови диапазон, удобства и местоположение, рационализирайки процеса на търсене.
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.