Код за отстъпка и купони на FLIXBUS

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания във FLIXBUS

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.3 - 4 вота

Активни FLIXBUS кодове за отстъпка

Обща информация за FlixBus

Ако сте попаднали на тази страница, значи определено търсите билет за FlixBus. Няма значение дали сте пътували с FlixBus преди или това ви е за първи път; екипът на Couponius е написал това ръководство за всички пътуващи с FlixBus. Направихме всичко възможно да вземем предвид всеки възможен аспект на пътуването и най-добрите начини за планиране и резервиране на пътувания с FlixBus, дотолкова, че сме сигурни, че това ръководство ще помогне на всеки, независимо колко опитен или неопитен е той момента.  За да напишем този материал, ние използвахме опита на членовете на нашия собствен екип, хора, които познаваме, но също така и онлайн ресурси от други пътешественици и авторитети в индустрията, като уважавани туристически уебсайтове, туристически блогъри и уебсайтове за ревюта с висока репутация и популярност. Моля, отделете няколко минути по-долу, за да гледате този материал и да откриете ефективни начини, по които можете да пътувате и да спестявате с FlixBus, независимо от коя точка на света се намирате.

Какво е FlixBus и как работи:

 • FlixBus е глобален доставчик на мобилност, който обещава да промени начина, по който пътуват милиони хора по света. Като уникална комбинация от технологичен стартъп, компания за електронна търговия и класически транспортен оператор, FlixBus наскоро стана пазарен лидер в много различни региони и за много кратко време създаде най-голямата автобусна мрежа на дълги разстояния в Европа. 
 • Визията на FlixBus е да предложи на своите пътници интелигентна платформа за устойчиво пътуване. Целта му е да направи резервацията лесна, а изживяването при пътуване удобно, достъпно и екологично.
 • Днес флотът на FlixBus се състои от повече от 4000 автобуса в над 40 държави и с повече от 5500 дестинации. Екипът на FlixBus отговаря за бизнес модела, непрекъснатото развитие на транспортната мрежа, технологичните решения и сътрудничеството с други местни превозвачи, специалисти в областта, за интегриране в мрежата на FlixBus.
 • Ние вярваме, че от съществено значение за доброто FlixBus изживяване е мобилното приложение. Той ще ви даде възможност за достъп до резервации, маршрути, оферти и всички други налични опции по всяко време, на една ръка разстояние по всяко време. Наистина оценяваме, че в приложението можете да проследявате автобусите на FlixBus в реално време, можете да разберете колко скоро пристигат на всяка автобусна спирка и така можете по-добре да планирате графика си.
празен

Как да спестите пари, когато резервирате с FlixBus:

 • Основният съвет за спестяване на пари с FlixBus е да планирате и резервирате билетите си отрано. Винаги планирайте маршрут и резервирайте своите билети за FlixBus предварително, за да получите най-ниските цени. Трябва да знаете, че директните маршрути на FlixBus, без смяна на автобуса, за да стигнете до вашата дестинация при дълги пътувания, може да са малко по-скъпи, така че вземете и това предвид. Ако нямате чанта и времето не е от първостепенно значение, изберете по-евтино пътуване, дори това да означава промяна на един или два маршрута на FlixBus.
 • В съответствие с идеята за предварително планиране, моля, резервирайте билети за отиване и връщане, ако е възможно. Ако пътувате до дестинация, от която се връщате, резервирането на билети за връщане винаги ще бъде по-евтино от два комплекта билети, закупени поотделно.
 • Нощни автобуси: ако се интересувате повече от дестинацията, отколкото от пътуването, тогава ви съветваме да разгледате възможността за резервиране на място в автобуси, които пътуват на дълги разстояния през нощта. Те са по-евтин вариант и нямат толкова спирки, колкото обикновените автобуси.
 • Планирайте разумно и разделете багажа си на два безплатни багажа: личния багаж, който ще вземете със себе си в кабината (където ви съветваме да вземете лични вещи и ценности) и ръчния багаж за съхранение в специалното място за багаж. Всеки допълнителен багаж или личен багаж с наднормено тегло се таксува допълнително, което увеличава цената на вашето пътуване. Ще намерите по-подробна информация за размерите и теглото на вашия билет FlixBus.
 • Не резервирайте преференциални места, ако не планирате да се насладите на пейзажа, преференциалните места се заплащат допълнително при резервация. Според нашия опит стандартните места са удобни така или иначе и има много автобуси, в които местата не са маркирани и никой няма да вземе предвид броя на местата, разпределен в билета.
 • Използвайте код за отстъпка всеки път, когато резервирате билет за FlixBus: ако имате акаунт във FlixBus и сте се абонирали за бюлетина, пътувате често или следвате емисията на FlixBus в социалните медии, ще можете да получавате кодове за отстъпка от FlixBus. Тези кодове, които са низове от знаци и цифри, могат да бъдат въведени при плащане и да ви осигурят отстъпка от общата цена. В следващата колона ви даваме повече подробности за тези кодове на купони на FlixBus, къде да ги намерите и как да ги приложите.

Ваучери за отстъпка на FlixBus

 • FlixBus предлага на клиентите ваучери за отстъпка, известни още като купони за отстъпка, директно на уебсайта, в акаунтите на FlixBus в социалните медии, в бюлетина или на специализирани уебсайтове за отстъпки като www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com или www.dealspotr.com.
 • Условия и ограничения на кодовете за отстъпка на FlixBus: кодовете за отстъпка винаги имат условия за прилагане. Тези условия могат да бъдат свързани с минималната стойност на поръчката, за която се прилагат, конкретен тип продукт, за който могат да се прилагат, или дори конкретна марка или продукт, за които предлагат предимство. Моля, прочетете внимателно условията, когато намерите код за отстъпка на FlixBus, за да го приложите правилно към поръчката си и да се възползвате от всички предимства, които предлага.
 • Период на валидност на кодовете за отстъпка на FlixBus: кодовете за отстъпка, подобно на промоциите, имат период на валидност, през който могат да се използват. Всеки код за отстъпка, който публикуваме, също има посочен този срок, защото искаме да спестим вашето важно време и не искаме да изпробвате кодове, които са изтекли и вече не са от полза за вашите поръчки. Струва си да се уточни, че понякога тези кодове за отстъпка, дори ако крайният срок, посочен от FlixBus, е изтекъл, може да продължат да работят, така че ако не сте намерили добър код за отстъпка и времето позволява, моля, опитайте кодовете с изтекъл срок, тъй като има вероятност да все още може да работи.
 • Кодове за отстъпка на FlixBus, публикувани в Couponius: тъй като ние от екипа на Couponius обичаме отстъпките, искаме нашите посетители да получат най-добрите оферти и отстъпки, когато пазаруват във FlixBus. Затова прекарваме много време в изучаване на уебсайта на FlixBus, бюлетина на FlixBus и акаунтите на FlixBus в социалните медии, търсейки най-новите кодове за отстъпка. В същото време ние също сме в крак с кодовете, публикувани на други сайтове за отстъпки, и проверяваме всеки ден за надеждни източници като www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac и много други.
 • На тази страница ще намерите списък с кодове, проверявани и актуализирани често от екипа на Couponius. Моля, не опитвайте само един или този, който изглежда най-подходящ за вашата поръчка, но опитайте всички, след което можете да решите кой ви носи най-голяма полза и да го приложите. 
 • Как да приложите кодове за отстъпка на FlixBus: за да ви помогнем да приложите код за отстъпка на FlixBus бързо и правилно, създадохме ръководство на тази страница. Моля, превъртете до края на страницата, за да следвате инструкциите как да приложите кодове за отстъпка за уебсайта на FlixBus. Добавихме и изображение, за да ви спестим допълнително време, като ви покажем къде точно да въведете кода за отстъпка.

Още няколко съвета за пътуващите с FlixBus

Още няколко съвета, които дори и да не ви помогнат да спестите пари, могат да помогнат за подобряване на вашето FlixBus изживяване и определено ще ви помогнат, когато пътувате: 
 • Покажете се на автобусната спирка рано, не всички спирки са еднакви и вероятно ще получите по-добри места;
 • Направете разпечатан екран на билета си, за да се уверите, че го носите със себе си, тъй като приложението може да не стартира или интернет връзката ви може да е недостъпна, когато се качите.
 • Пригответе личната си карта и билетите си, преди дори да се качите на автобуса, системата FlixBus позволява на пътниците да сканират документи и предварителното им приготвяне го прави по-лесно и по-бързо. Също така имайте предвид, че автобусите на FlixBus напускат автобусната спирка много бързо след приключване на качването.
 • Не всички автобуси на FlixBus са зелени и имат логото на FlixBus. Понякога местните партньори на FlixBus нямат автобуси с тази марка, така че не забравяйте да прочетете номера на автобусната линия на билета си и да намерите автобусната платформа, на която ще пристигне вашият автобус.
 • Ето нашите мнения за автобусния парк на FlixBus, както го изпитахме: Актуализирани, чисти автобуси и сравнително нови модели. Доста удобни седалки, по наше мнение по-добри от тези в самолета. Ще намерите тоалетни в автобуса, безплатен wifi с доста бавна връзка, ограничена до 100mb на пътуване. Всички автобуси имат контакти между седалките, само по един на ред. 

Окончателно заключение

Екипът на Couponius широко смята FlixBus за предпочитана компания за бърз, надежден и евтин автобусен транспорт. Основните конкуренти на пазара на ЕС са Eurolines и National Express и дори ако услугите не се различават радикално, ние считаме FlixBus за златния стандарт в автобусните пътувания и с удоволствие ще пътуваме с тях отново.

Често задавани въпроси за FLIXBUS

FLIXBUS предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 40 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за FLIXBUS през юни 2024 г., а най-новият купон, добавен днес, предлага % отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на FLIXBUS?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от FLIXBUS, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между % и 65%, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за FLIXBUS?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за FLIXBUS е (NFSUKK4MBK ) и предлага на клиентите отстъпка от 65% за покупки през юни 2024 г.

КАК МОГА ДА НАМЕРЯ НАЙ-НОВИТЕ КУПОНИ ЗА FLIXBUS.COM?

Можете да намерите най-новите купони за FLIXBUS.COM на официалния уебсайт и на конкретни уебсайтове като www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www .hotdeals.com или www.shopper.com.

МОГА ЛИ ДА ПЛАЩА С PAYPAL НА FLIXBUS.COM?

Да, можете да плащате с PayPal на FLIXBUS.COM.

FLIXBUS.COM ПРЕДЛАГА ЛИ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА?

Да, вие ще получите своя електронен билет безплатно директно на вашия имейл адрес и в приложението.

КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ, АКО КУПОНЪТ НА FLIXBUS.COM НЕ РАБОТИ?

Ако кодът на вашия купон FLIXBUS.COM не работи, препоръчваме ви да следвате нашите трикове и съвети, за да идентифицирате източника на вашата грешка и да научите как можете да я поправите. Първо, ако сте въвели ръчно кода, може да сте направили грешка при въвеждане. Проверете отново въведеното си и се уверете, че сте обърнали внимание на главните и малките букви и че не сте поставили интервали между знаците. Освен това трябва да следвате същата последователност на цифрите и буквите, както се появяват в нашата база данни. Можете да избегнете всички тези проблеми, като просто използвате функцията за копиране и поставяне от самото начало, за да прехвърлите правилно кода. Второ, всеки код на купон на flixbus от нашата страница има свои собствени условия за обратно изкупуване. Прочетете внимателно подробностите в кода на вашия купон, за да разберете какви правила трябва да спазвате. Понякога кодът е валиден за минимална стойност на резервацията или за конкретни дестинации, докато друг път кодът е валиден или за нови, или за съществуващи клиенти. Трето, ако сте проверили всичко по-горе и системата все още генерира съобщение за грешка, това означава, че вече сте използвали същия код на купон на flixbus при предишна поръчка. Не можете да го използвате повече, защото вече е изтекъл. Не забравяйте, че не можете да използвате повече от веднъж един и същ код на купон.

Мога ли да използвам няколко кода на ваучер във Flixbus?

За съжаление не, Flixbus позволява използването само на един код на поръчка, така че, моля, изберете най-добрия ваучер за вашите нужди.

Как да осребря моя код на ваучер за Flixbus?

За да приложите код на ваучер или код на купон на Flixbus, моля, следвайте ръководството на тази страница. Ще намерите и екран за печат, който ще ви покаже къде да въведете кода, за да осребрите офертата.

Как да използвате успешно код на ваучер на FlixBus онлайн

Изберете умно, пътувайте зелено и спестете от следващото си пътуване с автобус, като използвате кодове за ваучери на FlixBus.com

 • 1
  Разгледайте PromoCode.how за най-добрата сделка и щракнете върху „Копиране“, за да запазите кода на ваучера за по-късна употреба
 • 2
  Отидете на FlixBus.com, изберете вашата дестинация и попълнете всички подробности за пътуването
 • 3
  На страницата „Резервация“ попълнете данните за пътниците, местата и екстрите, след което прегледайте цялата поръчка
 • 4
  Малко под общата дължима сума, намерете бутона „Въведете ваучер“, за да щракнете
 • 5
  Въведете или поставете точния код на ваучера, записан по-рано, и щракнете върху „Осребряване“, за да получите потвърждение

Активни кодове за отстъпка за FLIXBUS

🛍️ Категория
🔥 Общо оферти 40
🎇️ Кодове за отстъпка 21
📌 Оферти 19
➡️ Най-добър купон 65% отстъпка
🆕 Най-новият купон £30 отстъпка
🚚 Безплатна доставка ДА
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 24 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за FLIXBUS

КОД НА FLIXBUS ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА НА FLIXBUS ИЗТИЧА
N/A Получавайте ексклузивни отстъпки и сделки с регистрация по имейл N / A
15DD Flixbus: £30 отстъпка за всяка поръчка N / A
215DD Вземете £30 отстъпка за избор на Flixbus, когато добавите този код на ваучер към вашата покупка N / A
WELCOME20 Спестете 20% отстъпка, ако пазарувате сега N / A

Начини на плащане

PAYPAL
ApplePay
Кредитна карта

Доставка и плащане

Чрез имейл

Опции за контакт

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Германия
фликс автобус
@FlixBus
Flixbus
flixbus.com

Управлявайки голям парк от автобуси, FlixBus прави екологичното пътуване достъпно и лесно. Мрежата на FlixBus се простира в Европа, САЩ, Канада, Турция и Бразилия. Научете лесно и достъпно за маршрутите, допустимия багаж и цените на билетите на FlixBus.com и спестете от пътуването си, като използвате промоционални кодове.  

ФУНКЦИИ И ПРЕДИМСТВА FLIXBUS.COM

Имайте Европа на една ръка разстояние и получете достъп до изключителни функции и предимства.

 • Невероятна партньорска програма с високи комисионни и специален екип за обслужване на клиенти.
 • Различни методи на плащане, включително Apple Pay и Google Pay.
 • Повече от 400.000 XNUMX връзки дневно.
 • Достъп до над 2500 дестинации в 36 европейски страни.
 • Няма такса за резервация и безплатна анулация.

FLIXBUS.COM СЪВЕТИ ЗА СПЕСЯВАНЕ

Спестете още повече от следващото си приключение за пътуване и използвайте един от нашите съвети за спестяване на flixbus, за да намалите разходите за вашия автобусен билет.

 • Абонирайте се за бюлетина, за да получите вашите 10% отстъпка при следващата си резервация.
 • Вземете до 10% отстъпка за добре дошли за първата си резервация във FlixBus.
 • Изтеглете приложението, за да получите 10% отстъпка в приложението
 • Резервирайте по-рано и пътувайте в групи, за да получите огромни отстъпки.
 • Резервирайте по време на специалните разпродажби като Черен петък, Кибер понеделник, Ден на неженени и коледни разпродажби, за да получите до 80% отстъпка на следващия си празник.
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.