BOOKING.COM Код за отстъпка и купони

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в BOOKING.COM

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.3 - 3 вота

Активни кодове за отстъпка на BOOKING.COM

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА BOOKING.COM

Booking.com е най-популярната платформа за онлайн резервации в света. Поради тази причина екипът на Couponius отдели допълнително време и ресурси, за да напише изчерпателно ръководство, което да ви помогне в онлайн изживяването ви с Booking.com. Независимо дали сте опитен потребител или нов в booking.com, целта на това ръководство е да ви спести време и да ви помогне да изберете най-добрите оферти за вашите пътувания. Това ръководство е резултат от личния опит на членовете на екипа на Couponius, нашите експерти и резултат от задълбочено онлайн проучване на Booking.com, конкурентни сайтове и източници на клиентски отзиви. Намираме отзиви от други хора, които са пътували с Booking.com и са споделили опита си онлайн, за изключително полезни при избягването на грешки и избора на най-добрите оферти и опции. Ето защо ви молим, ако искате да споделите с нас нещо, свързано с вашето изживяване в Booking.com или друг уебсайт, да ни пишете на [имейл защитен].

Какво е Booking.com и как работи

 • Booking.com е портал, който предлага на потребителите богат избор от възможности за настаняване по целия свят. Booking.com предлага основно услуги за онлайн резервация на имоти като хотели, апартаменти, ваканционни къщи и курорти. Потребителите на Booking.com могат да търсят имоти въз основа на различни критерии като местоположение, цена, удобства и потребителски отзиви. Платформата е насочена както към туристи, така и към пътуващи по работа.
 • Порталът на Booking.com също така предлага на потребителите възможността да резервират полети, да наемат коли до тяхната дестинация или дори да правят резервации в ресторант чрез своите партньори. 
 • Екипът на Couponius оценява усилията на Booking.com да публикува често кратки пътеводители за различни глобални дестинации на уебсайта. Ние сме приятно впечатлени от разнообразието на избраните места и качеството на информацията, така че силно препоръчваме да намерите вдъхновение в предложенията на Booking.com за вашите пътувания.
 • В рамките на всеки имот, представен на уебсайта, потребителите могат да намерят оценка, присъдена въз основа на отзиви, оставени от клиенти. Имотите се оценяват до 10 в зависимост от потребителското изживяване и удобствата, предлагани от имота. Освен това на всяка страница на имот ще намерите подробности за съоръженията, предлагани безплатно или срещу заплащане, като паркинг, Wi-Fi, закуска, спа, басейн или всякакви други възможни предимства, така че, моля, прочетете внимателно съоръженията, включени в пакета или тези на разположение срещу заплащане.
 • Плащанията в Boooking.com могат да се извършват по време на резервацията или, ако мястото за настаняване позволява, след това до 48 часа преди престоя ви или когато пристигнете в мястото за настаняване. Моля, прочетете внимателно условията за плащане, възможно е, ако платите след резервация, общата цена да бъде по-висока.
 • Оценяваме изобилието от информация и възможностите за сортиране на имотите, представени в Booking.com, и считаме уебсайта за индустриален стандарт. Потребителското изживяване е приятно и въпреки че има изключително много имоти и възможности за търсене, навигирането в уебсайта остава лесно и приятно.
празен

Как да спестите пари от Booking.com

 • Първата стъпка, която трябва да направите, за да получите най-добрите оферти от booking.com, е да отворите клиентски акаунт и да се абонирате за бюлетина. Тъй като booking.com актуализира своите промоции много често, е абсолютно необходимо да се абонирате, за да имате достъп до най-новите оферти.
 • Екипът на Couponius препоръчва да инсталирате и мобилното приложение booking.com. Смятаме, че това е най-добрият интерфейс за достъп до booking.com и ще имате достъп до вашите резервации, промоции и най-новите оферти в booking.com, където и да сте. Харесваме как приложението е оптимизирано и смятаме, че е абсолютно необходимо, за да получите най-добри резултати при резервация на имот в booking.com.
 • Винаги избирайте имоти, които предлагат безплатно анулиране до 48 часа преди престоя ви. По този начин, ако възникнат непредвидени обстоятелства, Booking.com ще възстанови парите ви.
 • Потърсете имоти, които в рамките на същия бюджет включват закуска или други удобства като безплатен паркинг, достъп до СПА център или съоръжения за релакс. Освен това внимателно подбирайте имотите, така че да предлагат лесен достъп до обществен транспорт, когато пътувате до други страни, или да са близо до областите, които ви интересуват, за да избегнете допълнителни транспортни разходи.
 • Спестете от Booking.com с програмата Genius. Членовете на Booking.com са възнаградени за своята лоялност чрез програмата Genius. Тази програма може да ви спечели допълнителни отстъпки за резервации на имоти и автомобили плюс възможност да получите включена закуска или безплатно надграждане до супериорна стая. В рамките на програмата има три различни нива на предимства, както следва: Ниво 1 за начинаещи членове, с 10% отстъпка за имоти и коли под наем на избрани места; Ниво 2, когато сте достигнали брой от 5 резервации за 2 години и предлага 10-15% отстъпка на избрани места и 10% за коли под наем, възможност за безплатна закуска и надграждане до супериорна стая в избрани обекти; Ниво 3, когато достигнете 15 резервации за 2 години и предлагате 10-20% отстъпка в избрани местоположения и 10% отстъпка за коли под наем, безплатна закуска и надграждане до супериорна стая в избрани имоти плюс приоритетна поддръжка от Booking. com.
 • Спестете допълнително, като използвате промоционални кодове на Booking.com: Booking.com предлага на своите членове кодове за отстъпка или низове от знаци и цифри, които въведени като част от онлайн поръчката могат да донесат допълнителни предимства към избраната оферта. Тези предимства могат да бъдат: фиксиран процент от общата сума, сума, приспадната от общата поръчка или други допълнителни предимства като: включена закуска, безплатен паркинг на мястото, надграждане до супериорна стая и много други. 
празен

Промоционални кодове на Booking.com

 • Тъй като те са важен начин да спестите пари при резервация през Booking.com, ще ви дадем повече подробности за кодовете за отстъпка, какво представляват, как да ги намерите и как да ги използвате.
 • Екипът на Couponius непрекъснато търси най-добрите кодове и купони за отстъпка за вас и ние ги публикуваме ежедневно, така че всичко, което трябва да направите, е да ни посетите.
 • Условия и ограничения на кода за отстъпка на Booking.com: кодовете за отстъпка винаги имат условия за прилагане. Тези условия могат да бъдат свързани с минималната стойност на поръчката, за която се прилагат, конкретен тип продукт, за който могат да се прилагат, или дори конкретна марка или продукт, за които предлагат предимство. Моля, прочетете внимателно условията, когато намерите код за отстъпка от booking.com, за да можете да го приложите правилно към поръчката си и да се възползвате от всички предимства, които предлага.
 • Период на валидност на кодовете за отстъпка на Booking.com: кодовете за отстъпка, подобно на промоциите, имат период на валидност, през който могат да се използват. Всеки код за отстъпка, който публикуваме, има това времево ограничение, защото искаме да ви спестим важно време и не искаме да изпробвате кодове, които са изтекли и вече не са от полза за вашите поръчки. Струва си да се отбележи, че понякога тези кодове за отстъпка, дори ако крайният срок, посочен от booking.com, е изтекъл, може да продължат да работят, така че ако не сте намерили добър код за отстъпка и времето позволява, моля, опитайте с изтеклите кодове, тъй като има вероятност да все още може да работи.
 • Кодове за отстъпка на Booking.com, публикувани в Couponius: тъй като ние от екипа на Couponius обичаме отстъпките, искаме нашите посетители да получават най-добрите промоции и отстъпки, когато пазаруват в booking.com. Затова прекарваме много време в изучаване на уебсайта на booking.com, бюлетина на booking.com и акаунтите в социалните медии на booking.com, търсейки най-новите кодове за отстъпка. В същото време ние също сме в крак с кодовете, публикувани на други сайтове за отстъпки, и проверяваме всеки ден с доверени източници като www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac и много други.
 • На тази страница ще намерите списък с кодове, проверявани и актуализирани често от екипа на Couponius. Моля, не опитвайте само един или този, който изглежда най-подходящ за вашата поръчка, но опитайте всички, след което можете да решите кой ви носи най-голяма полза и да го приложите. 
 • Как да приложите промоционални кодове в booking.com: за да ви помогнем да приложите код за отстъпка от booking.com бързо и правилно, създадохме ръководство на тази страница. Моля, превъртете до края на страницата, за да следвате инструкциите как да приложите кодове за отстъпка на уебсайта booking.com. Добавихме и изображение, за да ви спестим допълнително време, като ви покажем къде точно да въведете кода за отстъпка.

Често задавани въпроси относно BOOKING.COM

BOOKING.COM предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 29 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за BOOKING.COM през юни 2024 г., а последният купон, добавен днес, предлага 15% отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на BOOKING.COM?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от BOOKING.COM, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между 15% и -100$, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за BOOKING.COM?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за BOOKING.COM е (РАННО ЛЯТО24) и предлага на клиентите отстъпка от -$100 за покупки през юни 2024 г.

Какви са действителните кодове за отстъпка и промоционални оферти за BOOKING.COM?

Работят ли промо кодовете на Booking.com?

Кратък отговор, да! Booking.com предлага на членовете си промоционални кодове на своя уебсайт, акаунти в социални медии и бюлетини.

Какви промоционални кодове предлага Booking.com?

Ето типовете промоционални кодове на Booking.com, които можете да очаквате да намерите:
 • Ваучери за нови членове
 • Ваучери за съществуващи членове
 • Безплатни ваучери за надграждане

Къде мога да намеря промо код за Booking.com?

Можете да намерите промоционални кодове на Booking.com, рекламирани на уебсайта, акаунти в социални медии, имейл бюлетини или дори от уебсайтове за купони като www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com или www.dealspotr.com.

Мога ли да използвам промо код на Booking.com няколко пъти?

Е, това зависи от конкретните правила и условия, определени от Booking.com за този конкретен код. За да знаете дали можете да използвате код за отстъпка няколко пъти, трябва да проверите правилата и условията, свързани с кода.

Промоционалните кодове на Booking.com имат ли срок на валидност?

Всички промоционални кодове на Booking.com са валидни само за ограничен период от време, така че, моля, проверете датата на изтичане.

Какво ще стане, ако моят промо код на Booking.com не работи?

Ако кодът, който сте въвели, не работи, трябва:
 • проверете дали сте въвели кода правилно
 • проверете датата на валидност на кода
 • проверете дали се прилагат ограничения (някои промоционални кодове са валидни само за определени артикули или категории.
 • уверете се, че се опитвате да използвате кода за правилните продукти).
Ако всичко това не работи, винаги можете да потърсите друг код за отстъпка и да го опитате.

Как да използвате промоционален код на Booking.com

Уверете се, че получавате най-добрите оферти на Booking.com, като използвате КУПОНИ за отстъпка. Възползвайте се максимално от бъдещите си пътувания, като спестявате всеки път

 • 1
  Отидете на Booking.com и използвайте полето за търсене, за да намерите налични оферти и други промоционални оферти.
 • 2
  Изберете хотел или хостел или друг вид настаняване, който намерите и решете стаята.
 • 3
  Отидете на уебсайта на купона, потърсете наличните кодове и когато намерите подходящ за вашата поръчка, копирайте го в клипборда или го запишете на лист хартия или Word документ.
 • 4
  Върнете се в Booking.com, влезте в акаунта си или създайте такъв в тази стъпка и в страницата с обобщена резервация поставете кода си в промоционалното поле – Въведете своя промоционален код – или го въведете ръчно с помощта на клавиатурата.
 • 5
  Щракнете върху бутона Приложи и финализирайте процеса на резервация.

Активни кодове за отстъпка за BOOKING.COM

🛍️ Категория пътуване
🔥 Общо оферти 29
🎇️ Кодове за отстъпка 7
📌 Оферти 22
➡️ Най-добър купон -$100 отстъпка
🆕 Най-новият купон 15% отстъпка
🚚 Безплатна доставка ДА
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 19 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за BOOKING.COM

КОД НА BOOKING.COM ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА НА BOOKING.COM ИЗТИЧА
N/A Спестете 15% от престои в цял свят с резервация N / A
N/A Кликнете, за да видите евтини коли под наем N / A
N/A Насладете се на 10% отстъпка от вашата покупка с регистрация по имейл N / A
N/A Вземете 10% отстъпка Избрани коли под наем. Специални спестявания в Booking.com N / A

Начини на плащане

PAYPAL
ApplePay
Кредитна карта

Доставка и плащане

Чрез имейл

Опции за контакт

Oosterdokskade 163, 1011 DL, Амстердам, Холандия
Booking.com
@booking.com
Booking.com
booking.com

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА НА BOOKING.com 
 • Имате ли нужда от повече причини, за да ви накарат да използвате Booking.com? По-долу ще намерите характеристиките и предимствата на една от водещите световни дигитални туристически компании.
 • Повече от 30.000.000 150.000 24 обяви, които покриват 7 XNUMX дестинации. Денонощна поддръжка за обслужване на клиенти.
 • Достъп до Genius Loyalty и Партньорската програма, която ще ви донесе невероятни награди и предимства.
 • Без такси за резервация.
 • Гаранция за съвпадение на цената.
СЪВЕТИ ЗА СПЕСТЯВАНЕ НА BOOKING.com
 • Обичате ли да пътувате, но понякога ви се струва малко скъпо? Нашите съвети за спестяване ще ви помогнат да промените решението си. Всеки ден ще искате да пътувате все повече и повече.
 • Регистрирайте се в бюлетина, за да отключите Тайните сделки.
 • Вземете 15% отстъпка със оферти за бягство.
 • Изтеглете приложението, за да получите изключителни отстъпки само за мобилни устройства.
 • Печелете мили всеки път, когато резервирате хотел.
 • Резервирайте следващото си пътуване за Черен петък, коледни разпродажби или други специални разпродажби и вземете поне 15% отстъпка като отстъпка.
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.