Код за отстъпка и купони на AIRBNB

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в AIRBNB

Вашата оценка: None
Рейтинг: 5 - 1 глас

Активни кодове за отстъпка на AIRBNB

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА AirBNB.com

Основан през август 2008 г. в Калифорния от Брайън Чески, Джо Гебиа и Нейтън Блечарчиз, AirBNB.com първоначално е известен като Air bed and breakfast. Това е компания, която има успех от самото начало, ставайки невероятно известна за всеки тип пътници. Вземете вдъхновение и резервирайте следващата си почивка с AirBNB.com, онлайн пазарът, който ви дава достъп до над 6 милиона зашеметяващи места за престой в повече от 100.000 220 града от над XNUMX страни по света. AirBNB.com не е класическа туристическа онлайн агенция. По принцип AirBNB.com ви предлага възможността да останете на място на някой друг вместо в хотел. Ще живеете с вашите домакини, като имате страхотната възможност да научите повече за тяхната култура и традиции. Открийте нови дестинации и получете уникални изживявания при пътуване. Без значение дали искате да отидете на класическа градска почивка или ако искате да изследвате рисковата дива природа или ако искате да живеете като кралица или крал за няколко дни, AirBNB.com е полезен с хиляди каюти , ферми, малки къщи, замъци, лодки, частни острови, къщи на дървета, юрти, фарове и иглута. Разгледайте сега огромния свят на AirBNB.com и резервирайте още сега следващото си бягство от ежедневието. празен

AirBNB СПЕЦИАЛНИ СЪБИТИЯ ЗА ПРОДАЖБА

Всички знаем, че пътуването може да стане ужасно скъпо. Но също така знаем, че не можем да кажем не на страстта си към пътуванията. Ето защо с AirBNB.com достигате златния билет, защото ще имате възможност да говорите директно с вашия домакин и да получите по-ниска цена за настаняването си, особено ако решите да останете по-дълго. Когато резервирате повече от една нощувка, ще получите отстъпка. Но освен това, има няколко периода през годината, които могат да ви донесат повече от 50% отстъпка за вашата ваканция.

AirBNB ОТСТЪПКИ ДОБРЕ

Обикновено AirBNB.com предлага отстъпка за добре дошли на първите си потребители. Можете да спестите до $40 отстъпка при първата си резервация, когато се регистрирате за акаунт в AirBNB.com. Освен това можете да разчитате на вашия хост на AirBNB.com за уникална отстъпка. Всичко, което трябва да направите, е да резервирате престоя си и след това да изпратите съобщение до вашия домакин, за да видите дали ще дадат още една отстъпка. Всичко зависи от вашия домакин и времето на престой.

РАЗПРОДАЖБИ ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК на AirBNB

Най-важното търговско събитие несъмнено е Черен петък. Ако чакате това събитие, за да получите вашата отстъпка за следващото си настаняване в AirBNB.com, трябва да знаете, че за съжаление AirBNB.com обикновено не участва в това събитие, тъй като цените се правят от всеки домакин, а не от компанията. Но това не означава, че не можете да получите по-ниска цена за престоя си. Все още можете да спестите поне 20% от резервацията си, стига да резервирате по-дълъг престой или да говорите с домакина си, за да договорите цената.

AirBNB 11/11 ПРОДАЖБИ

AirBNB.com не предлага специални отстъпки по време на събитието Деня на сингъла (известно също като 11/11 Sales).

AirBNB КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК РАЗПРОДАЖБИ

Както казахме по-рано, тарифите на AirBNB.com се определят от всеки домакин и следователно няма да можете да намерите специални отстъпки за Cyber ​​Monday Sales Event. Не позволявайте това да ви разочарова, защото все пак ще намерите промоционални оферти, особено ако правите резервация за първи път на AirBNB.com. Освен това винаги можете да говорите с вашия домакин, за да получите отстъпка от престоя си или да получите безплатно еднодневно пътуване.

AirBNB КОЛЕДНИ РАЗПРОДАЖБИ

Мислите ли за приятно бягство от всички неприятности през най-прекрасното време на годината? След това проверете AirBNB.com през декември, за да получите до 50% отстъпка за вашата почивка. AirBNB.com ви приветства с коледни и разпродажби. Резервирайте следващото си приключение и ще получите най-ниските цени.

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКА ДНЕС В AirBNB.com

Вие сте пътешественик по света, но имате ограничен бюджет? Мечтаете ли за следващата си почивка всеки ден? AirBNB.com е перфектната търсачка за най-невероятните възможности за настаняване. Можете да спестите много пари при следващото си пътуване със специалните оферти и промоционалните купони за AirBNB.com, които описваме по-долу. Но добрите новини не свършват до тук. Сега имате възможност да започнете свой собствен бизнес и да правите свои собствени пари, като се свържете с пътници като вас. Станете сега домакин и избройте своя имот безплатно на AirBNB.com. Можете също да бъдете домакин на онлайн преживяване или лично изживяване. Насочете пътниците към дейностите, които обичате, и ще спечелите допълнителни пари. В крайна сметка можете да печелите хиляди евро всеки месец.

ПРОМОЦИОНАЛНИ КУПОНИ ЗА AirBNB.com

Вземете своите промоционални купони за AirBNB.com и резервирайте следващото си приключение на по-ниска цена. Понякога можете да спестите определен процент от следващата си резервация, докато друг път можете да получите фиксирана сума пари, която след това ще бъде приспадната от общата ви поръчка. Ще има много купони, от които да избирате. Някои от тях са посветени на всички дестинации от AirBNB.com, други са достъпни за определени стаи. Но всички те са създадени, за да ви донесат поне $25 отстъпка при следващата ви резервация.

ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ В AirBNB.com

Въпреки че AirBNB.com няма класическа секция за продажби, все пак можете да получите намалени цени за следващото си настаняване или преживяване като еднодневни екскурзии, водени от местни експерти, или специални събития, създадени специално за вас. Резервирайте имот за поне една седмица и ще получите до 15% отстъпка като отстъпка в зависимост от домакина. Или резервирайте имот за цял месец и ще получите още по-голяма отстъпка, която може да достигне до 50% отстъпка.

ОТСТЪПКА, ПРЕДЛАГАНА ОТ БЮЛЕТИНА AirBNB.com

Въпреки че няма да получите отстъпка, когато се регистрирате в бюлетина на AirBNB.com, все пак ви съветваме да се абонирате за него, за да получите достъп до полезна информация за топ дестинации и най-ценените домакини и да получавате промоционални оферти и ваучери.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА AirBNB.com

Искате ли да научите повече за скритите чудеса на света? Искате ли да научите нови неща за културата, традициите и обичаите на отдалечените цивилизации? Искате ли да изживеете живота на африканско племе или искате да изследвате дивата природа от гората? Тогава AirBNB.com е най-добрият ви избор. Вече можете да резервирате не само настаняване, но и еднодневна екскурзия или преживяване, водено от местните експерти от избраната от вас дестинация. Вече можете да научите повече за храната на дадена страна, музиката или религията и много други неща. Проверете секцията „Възможно от хоста“ от официалния уебсайт и открийте информация за уникални и автентични пътувания, които се провеждат всеки ден на AirBNB.com. С AirBNB.com ще откриете невероятни места, които ще ви помогнат да се чувствате като у дома си, където и да отидете: от Тоскана, Бали, Ванкувър до Флоренция, Единбург, от Уиндзор, Мелбърн, Рио де Жанейро до Сибиу, Орадя до Варна или Куала Лумпур до отдалечено острови до още повече.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧИНИТЕ НА ПЛАЩАНЕ НА AirBNB

AirBNB.com е компанията, която поддържа широк спектър от методи на плащане, някои от които са достъпни само в определени държави. Методите на плащане, налични в повечето държави, са кредитните карти Visa, MasterCard, Amex, Discover и JCB, Apple Pay и Google Pay. Опциите за плащане, налични в определени държави, са Aura, Elo и HyperCard за Бразилия, Alipay и WeChat Pay за континентален Китай, PayU за Индия, Postepay за Италия, Sofort Überweisung за Германия и iDEAL за Холандия.

AirBNB МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Свържете се с уникалната глобална туристическа общност. Изтеглете мобилното приложение AirBNB.com и изживейте нов и брилянтен начин за пътуване. Като приключение можете да резервирате вашето настаняване и преживяване, независимо дали искате да отидете на самостоятелно приключение, семейно или бизнес пътуване. Можете да търсите престой в последната минута и можете да запазвате любимите си неща за правене и места, за да можете да ги намерите по-лесно следващия път, когато пътувате. Освен това можете да поддържате връзка с вашия домакин по-лесно, като му изпращате съобщения за указания, помощ и други полезни трикове и съвети. Като домакин, с приложението AirBNB.com ще можете да поддържате връзка с гостите си и ще можете да актуализирате вашата обява и наличност в календара или да споделяте всичко, което е специално за вашия град или държава с пътеводителя на домакините. Освен това можете да изпращате съобщения на гостите си по-лесно и да им помогнете да управляват още по-добре своите резервации.

AirBNB В СОЦИАЛНИ МЕДИИ

В днешно време почти всеки има поне един акаунт в канала на социалните медии. Следвайте AirBNB.com във Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest и YouTube и започнете да планирате своя перфектен маршрут за пътуване. Вече можете да споделяте вашите снимки, видеоклипове, идеи, впечатления и мисли с други пътници като вас. Бъдете част от единствена по рода си общност и отворете вратата към изящни дестинации и зашеметяващи домове по целия свят. Не забравяйте за официалния блог на AirBNB.com, където ще получите достъп до полезни статии и интересни съвети за перфектна почивка. Научете повече за удобни за гости подобрения на дома за вашето пространство, осигуряване на 5-звездно онлайн изживяване за голяма група, съвети за подаване на страхотно видео или за изискванията за снимки за изживяване на AirBNB или за съветите и инструментите за хостинг в множество езици. И не пропускайте една от най-важните статии, които ще ви разкажат историята на AirBNB.com – Изграждане на компания от 21-ви век.

Често задавани въпроси за AIRBNB

AIRBNB предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 40 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за AIRBNB през юни 2024 г., а най-новият купон, добавен днес, предлага % отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на AIRBNB?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от AIRBNB, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между % и £50, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за AIRBNB?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за AIRBNB е (ДЕЛУКС) и предлага на клиентите отстъпка от £50 за покупки през юни 2024 г.

КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ, АКО КУПОНЪТ НА AirBNB НЕ РАБОТИ?

Ако кодът на вашия купон на AirBNB.com не работи и не знаете какво да правите, следвайте нашите съвети и трикове, за да разрешите най-често срещаните проблеми, които може да срещнете. Винаги трябва да помните, че всеки код на купон има свои собствени правила, които трябва да следвате. Понякога кодът на купон е валиден или за съществуващ клиент, или за нов, който ще направи първата си резервация, докато друг път кодът на купон е валиден за определени дестинации или за конкретни преживявания. Под кода ще намерите цялата необходима информация. Трябва да спазвате условията за обратно изкупуване за вашия код на купон. Правилно ли сте въвели кода? Когато въвеждате кода си ръчно, можете лесно да правите грешки. Проверете своя запис още веднъж и се уверете, че всички букви и цифри са точно в същия ред, който е показан на уебсайта за купони. Или може би би било по-добре да използвате функцията за копиране и поставяне, за да прехвърлите кода си. Използвате ли често кодове на купони, за да получите отстъпка за AirBNB.com? Използвали ли сте същия код на купон, за да се възползвате от предимствата му при по-ранна резервация? След това срокът му е изтекъл и вече не можете да го използвате. Кодът на купон може да се използва само веднъж от едно и също лице.

AirBNB ПРЕДЛАГА ЛИ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА?

AirBNB.com предлага винаги безплатна доставка, защото ще получите потвърждението на резервацията си направо във входящата си кутия. Освен това можете да намерите цялата си информация за резервациите във вашия акаунт в AirBNB.com и в мобилното приложение.

МОГА ЛИ ДА ПЛАЩА С PAYPAL В AirBNB.com?

Да, можете да плащате с PayPal на AirBNB.com.

КАК МОГА ДА НАМЕРЯ НАЙ-НОВИТЕ КУПОНИ ЗА AirBNB.com?

Ще намерите най-новите купони, които ще ви донесат невероятни отстъпки на конкретни уебсайтове, включително www.promonix.com, www.promocode.how, www.global-discounts-codes.com, www.retailmenot.com или www.couponfollow.com.

КАК ДА ДОБАВЯ КУПОН AirBNB?

Няколко лесни и полезни стъпки ще ви помогнат да получите вашата отстъпка, предоставена от купон на AirBNB.com

 • 1
  Отидете на AirBNB.com и потърсете подходящото настаняване за вашите нужди, като въведете дестинацията, датите и броя на гостите
 • 2
  Щракнете върху иконата Резервация, за да добавите вашата резервация за резервация и влезте в личния си акаунт, ако вече имате такъв, или се регистрирайте в тази стъпка
 • 3
  Копирайте кода на купона, който искате да използвате, от конкретния уебсайт за купони или го запишете на лист хартия или просто го запомнете
 • 4
  Отидете на страницата за плащане и поставете вашия код или го въведете ръчно в специалното поле под методите на плащане. Ще видите този текст Въведете купон
 • 5
  Щракнете върху бутона Приложи и финализирайте покупката си

Активни кодове за отстъпка за AIRBNB

🛍️ Категория
🔥 Общо оферти 40
🎇️ Кодове за отстъпка 39
📌 Оферти 1
➡️ Най-добър купон £50 отстъпка
🆕 Най-новият купон 10% отстъпка
🚚 Безплатна доставка ДА
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 23 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за AIRBNB

КОД AIRBNB ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА НА AIRBNB ИЗТИЧА
A9184 Търсачите на изгодни сделки са спестили пари с този ваучер за Airbnb. N / A
Repeat21 Открийте текущите промоции в Airbnb и се насладете на страхотни спестявания с тази фантастична сделка N / A
1BR Допълнете своите любими на разумни цени с кодове на ваучери airbnb.co.uk N / A
T10 Вземете 10% отстъпка с код за отстъпка на Airbnb.com N / A

Начини на плащане

ApplePay
Кредитна карта

Доставка и плащане

Чрез имейл

Опции за контакт

888 Brannan Street. Сан Франциско, Калифорния 94103. САЩ
AirBnb
@airbnb
Airbnb
airbnb.com

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА НА AirBNB 

 • Резервирайте следващото си приключение с AirBNB.com и се насладете на неговите функции и предимства.
 • Повече от 6 милиона имота за настаняване от над 100.000 XNUMX града по целия свят.
 • Повече от 15 начина на плащане, включително PayPal, Apple Pay и Google Pay.
 • Възможност за безплатно отмяна на престоя ви.
 • Можете сами да станете домакин безплатно и можете да започнете свой собствен бизнес със страстта си към пътуването.
 • Невероятна програма за препоръки, която ще ви донесе €25 за всеки приятел и още повече награди.
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.