VIDAXL код за отстъпка и купони

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания във VIDAXL

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.8 - 2 вота

Активни VIDAXL кодове за отстъпка

Обща информация за VidaXL

Това ръководство за пазаруване за VidaXL е предназначено както за нови клиенти, така и за тези, които вече имат акаунт и вече са направили поръчки на уебсайта.  Ние, екипът на Couponius, обичаме отстъпките, така че искаме да споделим с други хора начините за спестяване и най-добрите стратегии за пазаруване от VidaXL.  За да напишем това ръководство, проследихме уебсайта на VidalXL, открихме членски акаунт и се абонирахме за бюлетина. Освен това, тъй като мненията на други клиенти са много важни за нас, проследихме основните уебсайтове за прегледи, за да разберем как са преминали изживяванията на другите купувачи, за какви неща да внимаваме и какво можем да направим, за да подобрим изживяването при пазаруване във VidaXL. празен

Какво е VidaXL и как работи

 • VidaXL е онлайн дестинацията за мебели, аксесоари за дома и градината. Международният търговец на дребно продава над 90,000 XNUMX продукта, както собствена марка, така и продукти на други марки.
 • Тъй като VidaXL контролира всичко от процеса на проектиране, производство, маркетинг и продажби, качеството на продукта е много високо, а цените са достъпни. Всъщност това е, което VidaXL цели да направи, да гарантира на своите клиенти достъп до най-добрите решения на цени, които могат да си позволят.
 • Поръчките се изпращат от логистичните центрове на VidaXL и в момента няма разходи за доставка. Всяка поръчка, независимо колко малка е, се изпраща безплатно от VidaXL. Ще получите очакваното време за доставка в края на вашата поръчка, когато VidaXL избере правилния куриер за вашата поръчка въз основа на обем, тегло и дестинация.
 • Връщането на VidaXL е възможно най-просто: клиентите могат да върнат всеки поръчан продукт в рамките на 30 дни от получаването, при условие че поискат връщането писмено на [имейл защитен]. Ако VidaXL одобри връщането, може също така да предложи съответните услуги за доставка или ще възстанови тези разходи, заедно с цената на продукта, в рамките на 14 дни след получаване и проверка на връщането в склада.
 • Плащане на вноски: за клиенти в избрани държави VidaXL позволява плащане на поръчки на 4 вноски чрез платежната система KLARNA. Можете да проверите наличността на тази услуга чрез достъп до VidaXL на вашия език директно на уебсайта.
 • Харесваме дизайна на уебсайта VidaXL, нашият екип се съгласи, че тук можете да намерите вдъхновение за всеки дизайн на дома или градината. Също така много харесваме цените, значително по-евтини от конкуренцията и голямото разнообразие от продукти на склад. 
 • Моля, разгледайте разделите, които ви учат как да обзаведете и декорирате дома и градината си, те са полезни и много добре структурирани. Моля, посетете и секцията #sharemevidaxl, където клиентите качват снимки на своите покупки, инсталирани в домовете и градините им. Нашият редактор оценява тази хитрост като най-полезния инструмент за намиране на най-добрите решения за вашето пространство.

Как да спестите пари, пазарувайки във VidaXL

 • Първата стъпка, която трябва да направите, за да се възползвате от най-новите предложения на VidaXL, е да отворите клиентски акаунт и да се абонирате за бюлетина. Тъй като VidaXL винаги актуализира промоциите, е абсолютно необходимо да сте абонирани и да имате достъп до нови оферти веднага щом бъдат публикувани.
 • В момента VidaXL предлага на новите абонати на бюлетин код за отстъпка на стойност €5 за първата направена поръчка.
 • Екипът на Couponius препоръчва да инсталирате мобилното приложение VidaXL. Считаме за необходимо да имате достъп, където и да сте, до поръчки, промоции и най-новите оферти във VidaXL. Харесваме как приложението е оптимизирано за мобилни устройства и смятаме, че приложението е абсолютно необходимо, за да получите най-добрите резултати при пазаруване във VidaXL.
 • Ако сте нов клиент, моля, отделете няколко минути, за да се запознаете с шаблона на уебсайта VidaXL и категориите, присъстващи на уебсайта. В периоди на масови отстъпки, най-търсените продукти са представени в специалната категория "24/7 сделки".
 • Най-важният начин за спестяване при пазаруване във VidaXL са кодовете за отстъпка. VidaXL предлага на своите клиенти купони или низове от букви и цифри, които се прилагат при плащане, могат да донесат предимството да намалят общата стойност на поръчката с определена сума или процент. 
празен

VidaXL кодове на купони

 •  VidaXL предлага на клиентите кодове за купони за отстъпка, известни като купони за отстъпка директно на уебсайта, акаунти в социалните медии на VidaXL, в бюлетина или на специализирани уебсайтове за отстъпки като www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www .picodi.com, www.retailmenot.com или www.dealspotr.com.
 • Условия и ограничения на кода за отстъпка на VidaXL: кодовете за отстъпка винаги имат условия за прилагане. Тези условия могат да бъдат свързани с минималната стойност на поръчката, за която се прилагат, конкретен тип продукти, за които могат да се прилагат, или дори конкретна марка или продукт, за които предлагат предимство. Моля, прочетете внимателно условията, когато намерите код за отстъпка на VidaXL, за да го приложите правилно към поръчката си и да се възползвате от всички предимства, които предлага.
 • Период на валидност на кодовете за отстъпка на VidaXL: кодовете за отстъпка, подобно на промоциите, имат период на валидност, през който могат да се използват. Всеки код за отстъпка, който публикуваме, има този срок, защото искаме да спестим вашето важно време и не искаме да изпробвате кодове, които са изтекли и вече не са от полза за вашите поръчки. Струва си да се уточни, че понякога тези кодове за отстъпка, дори ако крайният срок, посочен от VidaXL, е изтекъл, все още може да работят, така че ако не сте намерили добър код за отстъпка и времето позволява, моля, опитайте кодовете с изтекъл срок, тъй като има вероятност да все още може да работи.
 • VidaXL кодове за отстъпка, публикувани на Couponius: тъй като ние от екипа на Couponius обичаме отстъпките, искаме нашите посетители да получат най-добрите сделки и отстъпки, когато пазаруват във VidaXL. Затова прекарваме много време в изучаване на уебсайта на VidaXL, бюлетина на VidaXL и акаунтите в социалните медии на VidaXL, търсейки най-новите кодове за отстъпка. В същото време ние също сме в крак с кодовете, публикувани на други сайтове за отстъпки, и проверяваме надеждни източници като www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com, www. promocode.ac и много други всеки ден.
 • На тази страница ще намерите списък с кодове, проверявани и актуализирани често от екипа на Couponius. Моля, не опитвайте само един или този, който изглежда най-подходящ за вашата поръчка, но опитайте всички, след което можете да решите кой ви носи най-голяма полза и да го приложите. 
 • Как да приложите кодове за отстъпка на VidaXL: за да ви помогнем да приложите код за отстъпка VidaXL бързо и правилно, създадохме ръководство на тази страница. Моля, превъртете до края на страницата, за да следвате инструкциите за прилагане на код за отстъпка за уебсайта VidaXL. Добавихме и изображение, за да ви спестим допълнително време, като ви покажем къде точно да въведете кода за отстъпка.

VidaXL предложения и разпродажби през цялата година

 • Черен петък
 • Коледна и празнична разпродажба
 • Новогодишна разпродажба
 • Събития за освобождаване в края на сезона (пролет/лято или есен/зима)
 • Разпродажба за Свети Валентин
 • Обратно в училище Разпродажба
 • Ден на необвързаните
 • Ден на майката
 • Хелоуин

ВидаXL дропшипинг бизнес

 • VidaXL предлага на клиентите възможността да се присъединят към тяхната програма за дропшиппинг и да управляват онлайн бизнес
 • Присъединете се към общност от хиляди дропшипъри, за да управлявате онлайн бизнес от комфорта на собствения си дом
 • Добавете продукти на VidaXL към вашия пазар. Вие определяте цената и печалбата. VidaXL изпраща продуктите директно до вашия краен клиент, организира връщане и дори ви съветва относно поддръжката на клиенти
 • Можете да се регистрирате на уебсайта на VidaXL и да започнете веднага

Често задавани въпроси относно VIDAXL

VIDAXL предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 27 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за VIDAXL през юни 2024 г., а последният купон, добавен днес, предлага % отстъпка.

Колко можете да спестите с VIDAXL кодове за отстъпка?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от VIDAXL, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между % и 30%, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за VIDAXL?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за VIDAXL е (ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА) и предлага на клиентите отстъпка от 30% за покупки през юни 2024 г.

Какви са действителните кодове за отстъпка и промоционални оферти за VIDAXL?

От коя държава е vidaXL?

VidaXL е международен онлайн търговец на дребно със седалище в Нидерландия.

Откъде се доставя VidaXL?

Всички поръчки се изпращат от Европа. Офертите на VidaXL използват множество складове, разположени в цяла Европа.

VidaXL предлага ли местно обслужване на клиенти?

Да, във всички държави, в които VidaXL е активна, предлага обслужване на клиенти на родния език.

Колко струва доставката на VidaXL при големи поръчки?

VidaXL предлага безплатна международна доставка за всички поръчки.

Мога ли да използвам промо код на VidaXL няколко пъти?

Е, това зависи от конкретните правила и условия, определени от VidaXL за този конкретен код. За да знаете дали можете да използвате код за отстъпка няколко пъти, трябва да проверите правилата и условията, свързани с кода.

Ами ако моят промо код на VidaXL не работи?

Ако кодът, който сте въвели, не работи, трябва:
 • проверете дали сте въвели кода правилно
 • проверете датата на валидност на кода
 • проверете дали се прилагат ограничения (някои промоционални кодове са валидни само за определени артикули или категории.
 • уверете се, че се опитвате да използвате кода за правилните продукти).
Ако всичко това не работи, винаги можете да потърсите друг код за отстъпка и да го опитате.

Как да използвате успешно код на купон на VidaXL.com

Купете всичко, от което се нуждаете за вашия дом и градина, на най-добри цени, като използвате кодовете на купони VidaXL

 • 1
  Щракнете върху „Копиране“ и запазете своя код на купон VidaXL.com за по-късно
 • 2
  Добавете всички желани артикули във вашата пазарска количка VidaXL. Уверете се, че всичко, което желаете, е добавено
 • 3
  Кликнете върху „Пазарска количка“ в горния десен ъгъл на екрана, за да прегледате поръчката си
 • 4
  Намерете квадратчето за отметка „Използване на код на купон“ и щракнете върху него, за да отворите диалоговия прозорец
 • 5
  Въведете или поставете КУПОН и щракнете върху „Прилагане на кода“, за да осребрите офертата
 • 6
  Вашата отстъпка ще бъде изчислена автоматично при плащане. Приятна покупка!

Активни кодове за отстъпка за VIDAXL

🛍️ Категория Home & Garden
🔥 Общо оферти 27
🎇️ Кодове за отстъпка 27
📌 Оферти 0
➡️ Най-добър купон 30% отстъпка
🆕 Най-новият купон 15% отстъпка
🚚 Безплатна доставка НЕ
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 24 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за VIDAXL

КОД VIDAXL VIDAXL ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА ИЗТИЧА
SIFRAXL10 Вижте най-новите промоции във Vidaxl и спестете много с тази невероятна оферта N / A
discount15 Спестете 15% от конкретни артикули N / A
UKHOLIDAY19 £ 22 отстъпка, когато похарчите £ 215 + N / A
SUMMER20 Възползвайте се от значителни отстъпки при всяка покупка с този код на ваучер N / A

Начини на плащане

PAYPAL
Кредитна карта

Доставка и плащане

Courier

Опции за контакт

Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, Холандия
@vidaXL_HQ
вид XL
vidaxl.com

Къс ръководство за клиенти на VidaXL

 • Изток за навигация в електронния магазин, ясни категории и добре обмислени менюта
 • Добри продуктови описания, снимки и обща информация за продукта
 • Можете да поръчате като регистриран член или да платите като гост

VidaXL продуктови категории

 • Мебели
 • Дом и Градина
 • железария
 • Спортни стоки
 • Стоки за животни и домашни любимци
 • Играчки и игри
 • Превозни средства и части
 • Бизнес и промишленост

Доставка на поръчка на VidaXL

VidaXL работи с множество оператори. Кой превозвач ще достави вашата поръчка зависи от няколко неща: • Тип продукт • Обем на вашия продукт • Дестинация, до която ще бъде изпратен  

Правила за връщане на VidaXL

 • дефектни, повредени или неправилни продукти могат да бъдат пренастроени след 30 дни
 • Трябва да уведомите писмено по имейл на: [имейл защитен]
 • Върнатите продукти трябва да бъдат в оригиналната си опаковка и в същото състояние, в което сте ги получили
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.