TRANSFERGO код за отстъпка и купони

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в TRANSFERGO

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.5 - 5 вота

Активни кодове за отстъпка TRANSFERGO

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА TRANSFERGO.com

Основана през 2012 г., TRANSFERGO.com е една от най-бързо развиващите се компании за парични преводи в света, доверен и надежден спътник за повече от 2 милиона клиенти, разпространени по целия свят. Той предлага услуги не само за физически лица, но и за бизнеси и е един от лидерите на пазара, който ви помага да превеждате пари на вашите скъпи хора лесно и бързо, с ниски такси и без скрити такси. Освен това този доставчик на онлайн услуги ви помага да плащате сметката по всяко време и навсякъде от всяко устройство, което имате: таблета, телефона или лаптопа. Бъдете умни и изберете TransferGO.com, за да превеждате пари в повече от 160 страни по света със страхотни обменни курсове и с много други функции. празен

TRANSFERGO.com СПЕЦИАЛНИ ПРОДАЖБИ

Искате ли да спестите повече, когато превеждате пари на вашето семейство или приятели от чужбина? След това получете невероятни отстъпки и много други предимства за TransferGO.com по време на специалните разпродажби, които се организират в края на всяка година.

ДОБРЕ ДОШЛИ ОТСТЪПКИ

От време на време TransferGO.com предлага до £12 или еквивалент във вашата валута като отстъпка за добре дошли за новите си потребители.

ЧЕРЕН ПЕТЪК РАЗПРОДАЖБИ

Всяка година все повече и повече компании се борят да предложат най-добрите оферти по време на Черния петък Sales Event. И TRANSFERGO.com определено е един от тях. Можете да получите фантастична отстъпка от £10, а специалните оферти могат да достигнат до 90% отстъпка.

11/11 ПРОДАЖБИ

Засега не можахме да намерим информация относно специалните оферти от TransferGo.com по време на разпродажбите 11/11, известни като Singles' Day или Double 11. Но това не означава задължително, че не можете да получите отстъпка на 11 ноември . Следете TransferGO.com и не пропускайте никакви сделки.

КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК ПРОДАЖБИ

Кибер понеделник е събитие, което през годините стана толкова важно и популярно като Черния петък. А на TransferGo.com можете да получите до 90% отстъпка от международни парични преводи, както и много други изненади.

КОЛЕДНИ РАЗПРОДАЖБИ

Коледа наближава, а вие не знаете какво да направите, за да впечатлите любимите си хора със специални подаръци? Защо не им изпратите виртуални прегръдки и не им кажете за специалните оферти на TranserGO.com? Вие и вашите близки бихте могли да получите повече от 50% отстъпка от услугите на TransferGO.com. празен

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКА ДНЕС В TRANSFERGO.com?

Знаете ли, че можете да получавате отстъпка всеки ден на TransferGo.com, без да се налага да чакате до специалните разпродажби? Разберете как можете да спестите повече от вашия международен паричен превод на TransferGO.com и да си осигурите страхотни отстъпки.

ПРОМОЦИОНАЛНИ КУПОНИ ЗА TRANSFERGO.com

С правилния код на промоционален купон за TransferGO.com можете да спестите повече от £10 от международен паричен превод. Освен това можете да получите още повече награди. Всичко, което трябва да направите, е да прочетете подробностите за всеки купон, наличен в нашата база данни, и да вземете този, който ви осигурява най-голямата отстъпка.

ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ НА TRANSFERGO.com

Споделянето е загриженост. Разпространете думата и се наградете, като просто кажете на приятелите си за TransferGO.com. Присъединете се безплатно към програмата за препоръки от TransferGO.com и споделете своя код за покана чрез текст, WhatsApp или вашия акаунт в социалните медии и всеки път, когато ваш приятел се регистрира в този страхотен доставчик на онлайн услуги и направи първия си трансфер, вие ще спечелите £20. Искате ли да получите още повече? Върнете се в TransferGO.com винаги, когато можете и ако сте студент или основен работник, можете да получите 10% отстъпка.

ОТСТЪПКА, ПРЕДЛАГАНА ОТ TRANSFERGO.com БЮЛЕТИН

Регистрирайте се в официалния бюлетин на TransferGO.com и отключете своята 10% отстъпка за следващия си паричен превод.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА TRANSFERGO.com

Искате ли да печелите още повече, като просто използвате TransferGO.com? Присъединете се сега към Партньорската програма, за да получите персонализирани връзки за проследяване и много други маркетингови инструменти и да популяризирате TransferGO.com на вашия уебсайт, форум, блог или акаунт в социалните медии. За всеки ваш посетител, който направи превод чрез вашата връзка, вие ще получите високи комисионни, които започват от £10, както и достъп до полезни банери, видеоклипове и статии, подготвени от TransferGO.com. Освен това ще получите данни и отчети за проследяване в реално време и специален екип за поддръжка, който ще ви помогне да настроите маркетингови кампании за привличане на нови клиенти. Когато използвате TransferGO.com за първи път, има няколко неща, които трябва да вземете под внимание и ние събрахме всичко, което трябва да знаете за вашата поръчка, включително информация за методите на плащане, политиката за възстановяване или анулиране и за клиента Сервизен екип.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧИНИТЕ НА ПЛАЩАНЕ

TransferGO.com приема следните методи на плащане: кредитна и дебитна карта (VISA, Mastercard), Apple Pay, Google Pay, Klarna и банков превод.

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ TRANSFERGO.com

Изтеглете сега официалното мобилно приложение TrasnferGo.com, достъпно за вашите iOS и Android устройства, за да изпращате пари супер бързо в повече от 160 държави и 41 валути и да получавате пари на картата си само за няколко минути. Приложението ви предлага прозрачен и ясен начин за прехвърляне на пари в чужбина, без скрити такси, с добри обменни курсове и без риск от колебания на валутата. Ще имате пълен контрол и ще получавате актуализации за състоянието на вашия трансфер.

TRANSFERGO.com В СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Запознайте се с TransferGO.com, лицензираната и оторизирана платежна институция, регулирана от FCA и HMRC и се присъединете към нейната страхотна общност в социалните медии. Следете дейността му на FacebookTwitterLinkedInInstagramPinterest намлява YouTube да получите достъп до най-новата информация в финтех индустрията и да научите първи всичко за ексклузивни сделки и промоционални оферти. Не забравяйте да прочетете и блога, защото ще получите достъп до интересни и полезни статии като (много) кратко ръководство за обменните курсове на лири към евро, кратко ръководство за държавната пенсия в Обединеното кралство, Опитът на мигрантите: Най-добрите неща за преместването в чужбина или Ключовите неща, които трябва да знаете, за да се предпазите от измами.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛИТИКАТА ЗА ВРЪЩАНЕ

TransferGO.com ви предлага възможността да отмените своя паричен превод безплатно по лесен и бърз начин. Няма да можете да анулирате поръчката си, ако плащането вече е достигнало TransferGO.com или ако плащането не е било успешно.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ ЗА TRANSFERGO.com

Ако не можете да намерите правилната информация в страницата на Помощния център от официалния уебсайт, можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти. Екип по имейл на адрес [имейл защитен] или като се обадите на +44 13 9269 4030 и +49 30 2000 42053 за английски език. Освен това можете да намерите телефонни номера на уебсайта за вашия конкретен език, включително литовски, полски, румънски, латвийски, руски, украински, турски и немски.

Често задавани въпроси относно TRANSFERGO

TRANSFERGO предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 40 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за TRANSFERGO през юни 2024 г., а най-новият купон, добавен днес, предлага % отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на TRANSFERGO?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от TRANSFERGO може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между % и 75%, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за TRANSFERGO?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за TRANSFERGO е (75OFFTRANS ) и предлага на клиентите отстъпка от 75% за покупки през юни 2024 г.

Как мога да намеря най-новите купони за TransferGO.com?

Можете да намерите най-новите купони за TransferGO.com на конкретни уебсайтове като www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.groupon. co.uk или www.i-funbox.com.

Мога ли да плащам с PayPal на TransferGO.com?

За съжаление, в момента не можете да плащате с PayPal на TransferGO.com.

TransferGO.com предлага ли безплатна доставка?

Да, от време на време TransferGO.com предлага безплатна доставка на парични преводи.

Какво мога да направя, ако купонът TransferGO.com не работи?

Следвайте следващите ни насоки, за да разберете как можете да коригирате най-често срещаните източници на грешки, ако кодът на купона на TransferGO.com не работи. Първо, трябва да знаете, че всеки промоционален талон, посочен на нашата страница, има свои собствени условия за обратно изкупуване, които трябва да следвате. Прочетете внимателно подробностите за всеки код на купон, за да разберете какво трябва да направите, за да получите своята отстъпка. Понякога кодът е валиден за минимална стойност на трансфера или за трансфери до определени дестинации, докато друг път кодът е валиден за определена категория клиенти, нова, съществуваща или студент. Второ, ако сте въвели кода ръчно с помощта на клавиатурата, препоръчваме да проверите отново своя запис, за да се уверите, че всички знаци следват същата последователност като в нашата база данни. Обърнете внимание и на главните и малките букви и не поставяйте интервали между цифрите и буквите. Трето, сигурни ли сте, че вече не сте използвали същия код на промоционален купон на TransferGO.com за предишен паричен превод? Не можете да го използвате повече, защото е изтекъл. TransferGO.com може да се използва само веднъж от едно и също лице.

КАК ДА ДОБАВЯ TRANSFERGO.com КУПОН?

Следвайте нашите инструкции, описани по-долу, за да разберете как можете да добавите код на купон на TransferGO.com, за да получите вашата отстъпка.

 • 1
  Отидете на TransferGO.com и влезте в личния си акаунт, ако вече имате такъв, или се регистрирайте сега, за да получите лесен достъп до услугите за трансфер.
 • 2
  Изберете държавата, в която искате да преведете парите и валутата, както и получателя.
 • 3
  Търсете в промоционалните купони от нашата страница и когато намерите правилния, копирайте го в клипборда, запомнете го или го отбележете на лист хартия или в Word документ.
 • 4
  Върнете се в TransferGO.com и поставете своя код в необходимото поле или го въведете ръчно с помощта на клавиатурата.
 • 5
  Приложете кода, за да активирате отстъпката и продължете с последните стъпки, за да финализирате паричния си превод.

Активни кодове за отстъпка за TRANSFERGO

🛍️ Категория Други
🔥 Общо оферти 40
🎇️ Кодове за отстъпка 25
📌 Оферти 15
➡️ Най-добър купон 75% отстъпка
🆕 Най-новият купон 75% отстъпка
🚚 Безплатна доставка ДА
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 24 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за TRANSFERGO

КОД НА ТРАНСФЕРГО ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА ЗА ТРАНСФЕРГО ИЗТИЧА
TRA Възползвайте се от £20 отстъпка за 1-ви трансфер N / A
twonofees Насладете се на безплатни такси с първите два трансфера N / A
MAX2ATHILL45 Промоционален код на Transfergo: Регистрирайте се и получете първите си 2 безплатни трансфера N / A
FREETRANSFER Посетете Transfergo.com, за да получите 10 безплатни трансфера с купон N / A

Начини на плащане

Кредитна карта

Доставка и плащане

Чрез имейл

Опции за контакт

1a Old Street Yard White Collar Factory, EC1Y 8AF, Лондон, Обединеното кралство.
TransferGo
@TrasnferGO
TransferGo
transfergo.com

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА TRANSFERGO.com Открийте страхотния свят на TransferGO.com и отключете ексклузивни функции и предимства.
 • Невероятна партньорска програма с високи комисионни, които започват от £10.
 • Различни методи на плащане, включително Google Pay и Apple Pay.
 • Прехвърляне към над 160 държави и 41 валути.
 • Повече от 2 милиона клиенти.
 • Без скрити такси, с страхотни обменни курсове.
TRANSFERGO.com СЪВЕТИ ЗА СПЕСЯВАНЕ Има няколко съвета за спестяване, които ще ви помогнат да намалите разходите за международния си трансфер.
 • Регистрирайте се за бюлетина, за да получите 10% отстъпка от следващия си паричен превод.
 • Вземете до £12 или еквивалент във вашата валута отстъпка за добре дошли, за да използвате TransferGO.com за първи път.
 • Спечелете £20 с програмата за препоръки.
 • Вземете 10% отстъпка за студенти или основни работници.
 • Пазарувайте през специалните периоди на годината: Черен петък, Кибер понеделник, Double 11 или коледни разпродажби.
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.