REVOLUT код за отстъпка и купони

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в REVOLUT

Вашата оценка: None
Рейтинг: 5 - 1 глас

Активни кодове за отстъпка REVOLUT

Обща информация за Revolut

 • Revolut е базирана в Обединеното кралство компания за финансови технологии, която предлага банкови услуги, предимно чрез мобилното си приложение.
 • Revolut е основана през 2015 г. с цел предоставяне на иновативни банкови и финансови услуги, като се фокусира по-специално върху международни парични преводи и обмяна на валута.
 • Revolut предоставя набор от финансови услуги, включително мултивалутни сметки, обмен на валута, дебитни карти, поддръжка на криптовалута, инструменти за бюджетиране, застраховки и други финансови продукти.
 • Revolut бързо разшири своята потребителска база в световен мащаб и има силно присъствие в Европа. Той също така стартира услуги в други региони, включително Северна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион.
 • Revolut работи по freemium модел, предлагайки основни услуги безплатно с допълнителни функции, достъпни чрез премиум абонаментни планове.
празен

Промоции и оферти за членове на Revolut

 • Има четири различни типа карти Revolut, всяка от които отговаря на различен план: Standard, Plus, Premium и Metal. Ето характеристиките и предимствата за всеки от тях:
 • Стандартните карти Revolut са най-основният тип карти и нямат месечна такса.
 • Картите Plus Revolut имат месечна такса от £2.99/€2.99/(не се предлагат в САЩ), но идват с няколко допълнителни функции, като връщане на пари при определени покупки и интернет банкиране.
 • Premium картите Revolut имат месечна такса от £5.99/€7.99/$9.99, но те предлагат по-широка гама от функции, като застраховка за пътуване и застраховка за мобилен телефон.
 • Картите Metal Revolut имат месечна такса от £12.99/€13.99/$12.99, но те идват с редица функции от висок клас, като консиерж услуги и достъп до салона на летището.
Всички карти Revolut се предлагат с безплатно теглене от банкомат във вашата страна и в чужбина, както и обмен на чуждестранна валута по реалния обменен курс. Можете също така да поискате виртуална карта в приложението Revolut. Виртуалната карта Revolut е, както подсказва името, виртуална карта, която можете да използвате, за да извършвате плащания през вашия смартфон или дори онлайн пазаруване и може да бъде за еднократна или многократна употреба. празен

Revolut награди и кодове за препоръки

За всеки приятел, когото препоръчате на Revolut, ще спечелите парична награда от £10, £25, £50, £100 или, ако имате истински късмет, £200! Revolut Reward може да бъде предоставена само ако поканен от вас приятел е изпълнил всички необходими стъпки преди крайния срок:
 • Регистрирайте се с уникалната препоръчана връзка и потвърдете тяхната самоличност;
 • Добавете пари към тяхната сметка в Revolut с карта или банков превод. Трансфери между сметки в Revolut и добавяне на пари с Apple Pay или Google Pay не се броят;
 • Поръчайте физическа карта Revolut;
 • Направете 3 законни покупки с тяхната виртуална или физическа карта Revolut, онлайн или в магазина. Покупките с Apple Pay или Google Pay също ще работят. Три покупки трябва да са по-големи или равни на минимална сума, видима на екрана за препоръки.
   

Приложението Revolut

 • Приложението Revolut предлага по-добра алтернатива на обикновената банкова система, когато става въпрос за услуги като поддръжка на клиенти и защита на поверителността.
 • Приложението има лесен за използване потребителски интерфейс, който е проектиран да бъде удобен за потребителите.
 • Картите Revolut улесняват извършването на покупки в повече от 30 национални валути при 0% комисионни.
 • Revolut е страхотен за пътуване в чужбина, тъй като можете да харчите в местната валута и да обменяте на най-добрия възможен курс.
 • Revolut е наистина страхотен в ситуации, когато са необходими спешни плащания, тъй като средствата се прехвърлят незабавно между сметки.

Често задавани въпроси относно REVOLUT

REVOLUT предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 12 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за REVOLUT през юни 2024 г., а най-новият купон, добавен днес, предлага % отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка REVOLUT?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от REVOLUT, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между % и -60£, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за REVOLUT?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за REVOLUT е (titoua3qj4) и предлага на клиентите отстъпка от -£60 за покупки през юни 2024 г.

Какви са действителните кодове за отстъпка и промоционални оферти за REVOLUT?

Revolut банка ли е?

Revolut Bank UAB притежава пълен банков лиценз в Литва, което й позволява да предлага трансгранични банкови услуги на нашите бизнес клиенти в ЕИП.

Какво точно прави Revolut?

Revolut е по същество онлайн банка, която ви позволява да създавате и качвате онлайн акаунт. От тази сметка можете да правите плащания и онлайн покупки в чужбина.

Може ли да се вярва на Revolut?

Revolut съществува от 2015 г. Revolut ви гарантира, че вашите пари се съхраняват в защитена сметка в регулирана банка или във висококачествени ликвидни активи. Вашите спестявания се депозират в партньорски банки.

Revolut безплатен ли е за използване?

Revolut е предплатена карта Visa, която може да се използва в Обединеното кралство и в чужбина. Стандартният план е безплатен, но има ограничения за размера на разходите без такса в чужбина.

Мога ли да използвам код за препоръка в Revolut?

Да, Revolut позволява на клиентите да използват кодове, за да рекламират своите услуги. Например, ако препоръчате приятел, в момента получавате до $50.

Как мога да спестя от моя Revolut Premium

За да получите по-добра оферта за Revolut Premium, трябва да се абонирате за 12-месечния план и в момента ще получите 3 месеца безплатна услуга.

Как да добавите Revolut

Активни кодове за отстъпка за REVOLUT

🛍️ Категория Други
🔥 Общо оферти 12
🎇️ Кодове за отстъпка 12
📌 Оферти 0
➡️ Най-добър купон -60£ отстъпка
🆕 Най-новият купон 15% отстъпка
🚚 Безплатна доставка НЕ
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 24 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за REVOLUT

REVOLUT КОД ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА REVOLUT ИЗТИЧА
titoua3qj4 Вземете отстъпка от £60, когато използвате своята карта Revolut за първи път N / A
GET15EURO Грабнете отстъпка от £15 N / A
WELCOME15 Вземете до 15% отстъпка от всеки план на Revolut N / A
BF50 Черен петък Разпродажба: Спестете до 50% от планове Revolut Premium & Metal N / A

Начини на плащане

Кредитна карта

Доставка и плащане

Чрез имейл

Опции за контакт

7 Westferry Circus, Canary Wharf, Лондон, Англия, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolut.com

Кратко ръководство за клиенти на Revolut

 • Като цяло Revolut е безопасна услуга, която предлага лесни и гъвкави начини за управление на вашите пари, харчене и изпращане на плащания в световен мащаб.
 • Revolut е страхотен за извършване на плащания и тегления у дома и в чужбина.
 • Изборът на нашия редактор: Виртуални карти Revolut, които са страхотни, ако пазарувате онлайн от търговец, когото не познавате, тъй като можете да извършите транзакцията и след това да анулирате картата си, ако сигурността е проблем.
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.