TEMU код за отстъпка и купони

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в TEMU

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.6 - 8 вота

Активни кодове за отстъпка TEMU

Изтекли кодове за отстъпка TEMU

Обща информация за Temu

Ако сте нов клиент на TEMU или вече имате акаунт и сте поръчвали преди, моля, следвайте това ръководство, за да научите нови начини за спестяване, когато поръчвате онлайн. За да напишем това ръководство, проследихме уебсайта на TEMU, открихме членски акаунт и се абонирахме за бюлетина. Освен това, тъй като мненията на другите клиенти са много важни за нас, проследихме основните уебсайтове за прегледи, за да разберем как са преминали преживяванията на другите купувачи, за какви неща да внимаваме и какво можем да направим, за подобрете пазаруването в TEMU. празен  

Какво е TEMU и как работи

 • TEMU предлага класическото изживяване на онлайн пазара, свързвайки производители в Азия с купувачи по целия свят. Въпреки че може да изглежда подобно на други уебсайтове като AliExpress, BangGood, DHGate, Gearbest, Alibaba, Geekbuying или Lightinthebox, TEMU има много предимства, които го препоръчват като лидер в продажбите на азиатския пазар. Избрахме за вас редица предимства, които TEMU има пред своите конкуренти:
 • Безплатна и бърза доставка: TEMU доставя всички поръчки безплатно чрез стандартна услуга за доставка. Тази услуга може да достави вашите поръчки между 5 и 14 дни, в зависимост от крайната дестинация на пакета. За експресна доставка това време за доставка пада между 4 и 9 дни. Предимството на TEMU е, че използва куриери и местни пощенски услуги в страната на местоназначение, което ускорява процеса на доставка. Също така, за всяка поръчка, изпратена от TEMU, клиентът получава информация за проследяване, за да следва доставката стъпка по стъпка.
 • Незабавно възстановяване, ако пакетът е изгубен за 15 дни: TEMU незабавно ще възстанови пълната сума, ако в продължение на 15 дни не получите актуализации от превозвача за доставката на вашия пакет или той не бъде доставен в рамките на първите 30 дни от изпращането.
 • Незабавен кредит към вашия акаунт, ако поръчката ви не пристигне в рамките на 48 часа от очакваната дата на доставка: TEMU ще кредитира приблизително 5 € директно към вашия клиентски акаунт, за да компенсира неудобството, причинено от забавянето.
 • Корекция на цената в рамките на 30 дни: TEMU ще ви възстанови надплатената разлика, ако цената на закупен от вас продукт намалее в рамките на 30 дни от покупката. Можете да закупите любимите си продукти със спокойствието, че сте получили най-добрата сделка и TEMU покрива следващия период, ако има по-добра промоция. Това е смел и иновативен начин да се гарантира, че клиентите винаги получават най-добрата сделка и екипът на Couponius наистина го оценява.
 • Политика за връщане и възстановяване на средства: това е мястото, където TEMU превъзхожда и прави ясна разлика между техния пазар и конкуренцията, като предлага безплатни 90-дневни връщания за всеки закупен продукт. Освен това можете да отпечатате етикета за връщане директно от вашия акаунт и има възможност TEMU да ви предложи на място частично възстановяване на сумата, ако решите да запазите продукта, от който не сте напълно доволни. Това е, което екипът на Couponius нарича солидна политика за връщане и уважение към клиентите.
празен

Как да спестите пари, когато пазарувате в TEMU

 • Първата стъпка, която трябва да направите, за да се възползвате от най-новите предложения на TEMU, е да отворите клиентски акаунт и да се абонирате за бюлетина на TEMU. Тъй като TEMU актуализира своите промоции често, е абсолютно необходимо да се абонирате и да имате достъп до най-новите оферти.
 • Екипът на Couponius препоръчва да инсталирате мобилното приложение TEMU. Смятаме, че това е най-добрият интерфейс за достъп до TEMU и ще имате достъп, където и да сте, до поръчки, промоции и най-новите оферти в TEMU. Обичаме как приложението е оптимизирано за типа пазар, който TEMU популяризира, и считаме приложението за абсолютно необходимо, за да получите най-добрите резултати при пазаруване в TEMU.
 • Ако сте нов клиент, моля, отделете няколко минути, за да се запознаете с модела на пазара на TEMU и категориите, присъстващи на уебсайта. По време на периоди с масови отстъпки, най-търсените продукти се представят в специални категории, като „Великденски спестявания“, „Коледни спестявания“, „Разпродажба за Черен петък“, „Разпродажба за Нова година“ и др. 
 • Най-важният начин да спестите пари, когато пазарувате на TEMU са кодове на купони. TEMU предлага на своите клиенти купониили поредици от букви и цифри, които, когато се прилагат при плащане, могат да донесат предимството да се намали общата стойност на поръчката с определена сума или процент. 

TEMU кодове на купони

 • Винаги проверявайте секцията „Купони и оферти“ или „Съобщения“ на вашия акаунт в TEMU, за да видите до какви купони за отстъпка имате достъп в момента. Ако в момента няма налични купони, не се обезсърчавайте, защото ние от Couponius търсим най-добрите кодове и купони за отстъпка за вас и ги публикуваме ежедневно, така че всичко, което трябва да направите, е да ни посетите.
 • TEMU код за отстъпка условия и ограничения за допустимост: кодовете за отстъпка винаги имат условия за прилагане. Тези условия могат да бъдат свързани с минималната стойност на поръчката, за която се прилагат, с определен тип продукти, за които могат да се прилагат, или дори с определена марка или продукт, за които предлагат предимство. Моля, прочетете внимателно условията, когато намерите a Код на купон TEMU да го приложите правилно към вашата поръчка и да се възползвате от всички предимства, които предлага.
 • TEMU кодове за отстъпка период на валидност: кодовете за отстъпка, подобно на промоциите, имат период на валидност, през който могат да се използват. Всеки код за отстъпка, който публикуваме, има това времево ограничение, защото искаме да ви спестим важно време и не искаме да изпробвате кодове, които са изтекли и вече не са от полза за вашите поръчки. Моля, имайте предвид, че понякога кодовете за отстъпка, дори ако срокът, посочен от TEMU, е изтекъл, може да продължат да работят, така че ако не сте намерили добър код за отстъпка и времето ви го позволява, можете да опитате изтеклите кодове, тъй като има има вероятност те все още да работят.
 • Кодове на купони TEMU публикувано на Couponius: тъй като ние от екипа на Couponius обичаме отстъпките, искаме нашите посетители да получават най-добрите оферти и отстъпки, когато пазаруват в TEMU. Затова прекарваме много време в изучаване на уебсайта на TEMU, бюлетина на TEMU и акаунтите в социалните медии на TEMU, търсейки най-новите кодове за отстъпка. В същото време ние също сме в крак с кодовете, публикувани на други сайтове за отстъпки, и проверяваме всеки ден за надеждни източници като www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac и много други.
 • На тази страница ще намерите списък с кодове, проверявани и актуализирани често от екипа на Couponius. Моля, не опитвайте само един или този, който изглежда най-подходящ за вашата поръчка, но опитайте всички, след което можете да решите кой ви носи най-голяма полза и да го приложите. 
 • Как да приложите кодове на купони на TEMU: за да ви помогнем да приложите код за отстъпка TEMU бързо и правилно, създадохме ръководство на тази страница. Моля, превъртете до края на страницата, за да следвате инструкциите за прилагане на код за отстъпка за уебсайта на TEMU. Добавихме и изображение, за да ви спестим допълнително време, като ви покажем къде точно да въведете кода за отстъпка.

Temu.com продажби, оферти и промоционални сделки

Ето някои случаи, когато Temu предлага на клиентите отстъпки, които могат да варират между 5% и 90% от препоръчителната цена на дребно
 • Св. Валентин
 • Ден на майката
 • Щракнете Frenzy
 • Ден на необвързаните
 • Черен петък
 • Диван неделя
 • Кибер понеделник
 • Зелен понеделник
 • Ден на безплатна доставка
 • Коледа
 • Boxing Day

Продуктови категории Temu

В момента Temu.com предлага широка категория продукти, както следва:
 • Дом и кухня
 • Дрехи
 • Обувки
 • Спорт и на открито
 • Кухня и аксесоари
 • Красота и здраве
 • Играчки и игри
 • Автомобилни новини

Често задавани въпроси относно TEMU

TEMU предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 17 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за TEMU през юни 2024 г., а последният купон, добавен днес, предлага 30% отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на TEMU?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от TEMU, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между 30 100% и -XNUMX евро, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за TEMU?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за TEMU е (acl667835) и предлага на клиентите отстъпка от -100 евро за покупки през юни 2024 г.

Защо Temu.com е толкова евтин?

Temu.com предлага на клиентите достъп до цени на едро, като ги свързва към глобална мрежа от производители и доставчици.

Мога ли да плащам с PayPal на Temu.com?

Да, възможно е да плащате чрез PayPal на Temu.com. Той също така предлага различни други методи на плащане като плащане с дебитна/кредитна карта.

Откъде доставя Temu.com?

Temu.com има глобална мрежа от доставчици и производители. По-голямата част от артикулите му обаче се доставят от Китай, където се намират повече от 80.000 XNUMX от неговите доставчици.

Кой доставя за Temu.com

Temu.com използва множество превозвачи, за да доставя своите поръчки. Доставчиците включват, между другото: DHL, USPS, UPS, Canada Post, Australia Post, Correos, PostNord.

Как мога да намеря най-новите купони за TEMU?

Можете да намерите най-новите купони за TEMU във вашия акаунт на официалния уебсайт, в приложението и бюлетина на TEMU и на определени уебсайтове като www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.picodi. com, www.retailmenot.com или www.dealspotr.com.

Ами ако моят код на купон TEMU не работи?

Ако кодът, който сте въвели, не работи, трябва:
 • проверете дали сте въвели кода правилно
 • проверете датата на валидност на кода
 • проверете дали се прилагат ограничения (някои промоционални кодове са валидни само за определени артикули или категории.
 • уверете се, че се опитвате да използвате кода за правилните продукти).
Ако всичко това не работи, винаги можете да потърсите друг код за отстъпка и да го опитате.

Как да добавите код на купон на Temu.com?

Спестете от покупките си, като използвате кодовете на купони на Temu.com. Възползвайте се максимално от пазаруването си, като използвате промоционален код всеки път, когато поръчвате онлайн.

 • 1
  Щракнете върху „Копиране“ и запазете кода на купона на Temu.com за по-късна употреба
 • 2
  Добавете всичко, което искате в количката си за пазаруване и отидете на касата
 • 3
  Добавете данни за доставка и прегледайте поръчката си, като кликнете върху иконата "Количка".
 • 4
  На страницата за потвърждение на поръчката намерете полето „Прилагане на код на купон“.
 • 5
  Въведете точния код на купон Temu.com и щракнете върху „Прилагане“, за да получите потвърждение
 • 6
  Вашата отстъпка ще бъде изчислена автоматично. Завършете покупката си

Активни кодове за отстъпка за TEMU

🛍️ Категория Висока технология
🔥 Общо оферти 17
🎇️ Кодове за отстъпка 17
📌 Оферти 0
➡️ Най-добър купон - €100 отстъпка
🆕 Най-новият купон 30% отстъпка
🚚 Безплатна доставка НЕ
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 23 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за TEMU

КОД TEMU ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА TEMU ИЗТИЧА
acm810832 100% Проверен ексклузивен код на купон TEMU: 30% за нови потребители на приложението в България Октомври 31, 2024
aco895244 100% проверен изключителен код на купон TEMU: 30% за нови потребители на приложението в Унгария Октомври 31, 2024
acm873275 Новите потребители на приложението в Хърватия, Латвия, Литва и Словения получават 30% отстъпка с този 100% проверен работещ купон код на TEMU Юни 30, 2024
acl667835 Новите потребители на приложението в Израел получават 30% отстъпка с този код на купон TEMU Септември 30, 2024

Начини на плащане

PAYPAL
ApplePay
Кредитна карта

Доставка и плащане

Courier

Опции за контакт

Suite 355, 31 St. James Avenue, Бостън, Масачузетс 02116, САЩ
Преди
@shoptemu
Преди
temu.com

Кратко ръководство за клиенти на Temu.com

 • На Temu.com трябва да се регистрирате като член, за да правите поръчки
 • В момента Temu предлага безплатна доставка до всички регистрирани членове
 • Клиентите получават 90-дневен срок за връщане на всички артикули
 • Всички поръчки се доставят от Китай и могат да бъдат проследени

Мобилно приложение Temu.com

 • Приложението Temu е достъпно както за iOS, така и за Android
 • Безплатно изтегляне и безплатно пазаруване
 • Лесен за използване и сигурен достъп до вашия любим онлайн пазар
 • Винаги свързан за достъп до най-добрите оферти

Срокове за доставка на поръчки от Temu.com

 • Всички поръчки от Temu.com се доставят от континентален Китай
 • Понастоящем доставката е безплатна за всички поръчки, а времето за доставка е налично като прогноза на страницата на всеки продукт
 • Клиентите могат да избират между множество превозвачи
 • Обикновено поръчките се доставят между 5 и 15 дни, в зависимост от дестинацията за доставка и избрания превозвач

Политика за връщане на Temu

 • Без въпроси 90-дневен срок за връщане на артикули в оригинално състояние
 • Първото връщане за всяка поръчка е безплатно
 • Можете да намерите етикети за връщане във вашия акаунт в секцията за връщане
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.