Код за отстъпка и купони на LUFTHANSA

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в LUFTHANSA

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.8 - 1 глас

Активни кодове за отстъпка на LUFTHANSA

Обща информация за Lufthansa

 • Lufthansa е основана през 1953 г. и оттогава се е разраснала от вътрешна немска авиокомпания до един от водещите международни превозвачи.
 • Lufthansa управлява модерен флот, състоящ се от различни самолети, включително модели Airbus и Boeing. Флотът редовно се актуализира с по-нови, по-икономични самолети.
 • Lufthansa е член на Star Alliance, един от най-големите авиокомпании в света. Това партньорство позволява на пътниците достъп до по-широка гама от дестинации и предимства чрез споразумения за споделяне на кодове и програми за редовни пътуващи.
 • Lufthansa предлага набор от услуги, вариращи от икономична, първокласна икономична, бизнес и първокласни кабини. Той предоставя някои от най-добрите услуги като развлечения по време на полет, Wi-Fi в някои самолети и разнообразие от заведения за хранене.
 • Lufthansa Group е компанията майка на няколко авиокомпании, включително Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss International Air Lines и други.
празен

Отстъпки, предлагани от Lufthansa.com

 • Бързи разпродажби: Бързите разпродажби са краткосрочни промоции, при които Lufthansa предлага намалени цени за ограничен период от време, обикновено с продължителност от няколко часа до няколко дни.
 • Ваучери за отстъпка, промоционални кодове или купони, предлагани на уебсайта, в платформи за социални медии, бюлетин или от уебсайтове на трети страни
 • Сезонни разпродажби: Lufthansa често има сезонни разпродажби около празниците или по време на извънпиковите периоди на пътуване, за да насърчи резервациите. Например билети за летни ваканции, зимни бягства или ваканционни пътувания може да бъдат намалени.
 • Черен петък/Кибер понеделник Разпродажбите обикновено се провеждат в края на ноември и могат да включват значителни спестявания от самолетни билети.
 • Ползите от програмата за награди „Miles & More“ за членове, които се регистрират и имат чести полети с Lufthansa.
 • Разпродажби в последния момент: Lufthansa може да предложи оферти в последния момент и отстъпки за непродадени наличности, за да запълни празни места за полети, които заминават скоро. Тези разпродажби често се обявяват няколко дни преди датата на заминаване и могат да предложат значителни спестявания.
празен

Промоционални кодове на Lufthansa

 • Lufthansa може да предложи на клиентите промоционални кодове или кодове на купони, които могат да се използват за получаване на отстъпка.
 • Промоционалните кодове обикновено са низ от букви и цифри, които въвеждате при плащане, за да осребрите отстъпка.
 • Промоционалните кодове могат да ви помогнат да спестите пари по повече начини: процентна отстъпка от общата сума, отстъпка с фиксирана сума, която намалява общата сума на поръчката с определена зададена сума, или оферта за безплатна доставка, която може да позволи на потребителите да плащат само за поръчаните артикули и вземете безплатна доставка.
 • Промоционалните кодове на Lufhansa могат да бъдат намерени на уебсайта на Lufthansa, акаунти в социални медии, имейл бюлетини или уебсайтове за купони.
 • Промоционалните кодове често имат ограничения. Те може да се прилагат само за определени услуги, да имат минимална стойност на поръчката или да имат срок на валидност. Не забравяйте да прочетете дребния шрифт, преди да използвате такъв.
 • Процесът за въвеждане на промоционален код на Lufthansa ще бъде описан подробно тук, на тази уеб страница, в параграфа „Как да“.

Резервация на Lufthansa.com

 • Наистина голям избор от дестинации и опции за пътуване, Lufthansa отговаря на всички нужди на пътника.
 • Лесен процес на регистрация, бързи процеси и безпроблемно плащане
 • Нашият редактор препоръчва програмата за награди „Miles & More“, тя е еталон за индустрията и предлага на често пътуващите опцията да получат ваучери за надграждане и да обменят мили за точки.
 • Харесваме програмата "Lufthansa Allegris", която трябва да започне и е най-големият основен ремонт на продукти и услуги в историята на Lufthansa Group, с обща инвестиция от 2.5 милиарда евро до 2025 г. Това е нов стандарт за полети на дълги разстояния, но в Компанията подобрява цялостното изживяване при пътуване за клиенти във всички класи на пътуване: икономична, премиум икономична, бизнес и първа класа.
 • Страхотното партньорство с Booking.com за настаняване и със Sixt за коли под наем повишава изживяването при пътуване и добавя много стойност.

Често задавани въпроси за LUFTHANSA

LUFTHANSA предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 36 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за LUFTHANSA през юни 2024 г., а най-новият купон, добавен днес, предлага % отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на LUFTHANSA?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от LUFTHANSA, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между % и -75$, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за LUFTHANSA?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за LUFTHANSA е (ZPD8F5KD3917) и предлага на клиентите отстъпка от -$75 за покупки през юни 2024 г.

Какви са действителните кодове за отстъпка и промоционални оферти за LUFTHANSA?

Луфтханза добра ли е авиокомпания?

Lufthansa е немски превозвач, който е получил резултат при независимо тестване и прегледи с по-висок от средния резултат.

Какви компании са част от Lufthansa Group?

Мрежовите авиокомпании в Lufthansa Group са Lufthansa German Airlines, SWISS, Austrian Airlines и Brussels Airlines.

Как се класира сигурността на Lufthansa?

Lufthansa е единствената авиокомпания в Европа, която е получила сертификат за 5-звездна авиокомпания от независимата рейтингова агенция Skytrax.

Как мога да спестя от следващата си резервация в Lufthansa?

Трябва да използвате гъвкави дати, за да търсите най-евтините дати за вашето пътуване, да зададете известие за цена на уебсайта и да проверите дали има промоционални кодове, които да приложите към вашата резервация с Lufthansa при плащане.

Как мога да получа промоционален код на Lufthansa?

Можете да намерите промоционални кодове на Lufthansa, рекламирани на уебсайта на Lufthansa, акаунти в социални медии, имейл бюлетини или дори от уебсайтове за купони като couponius.com, coupons-promo-code.com, promocode.ac, oxideals.com.

Мога ли да използвам повече от един промоционален код на Lufthansa?

За съжаление не, можете да използвате само един промоционален код на Lufthansa за поръчка, така че се уверете, че сте избрали най-добрия за вашата покупка.

Как да приложите код на купон при резервация на самолетни билети на Lufthansa.com

Лесен и гарантиран начин за прилагане на кодове на купони на уебсайта на Lufthansa при плащане

 • 1
  Потърсете в нашия уебсайт промоционални кодове и запазете този, който искате, за по-късно
 • 2
  Изберете своите дестинации, дати за пътуване и натиснете Търсене, за да получите всички възможни опции за пътуване
 • 3
  Изберете желаните полети и попълнете всички необходими данни за багажа и пътниците
 • 4
  На страницата за плащане намерете полето „Промо код“ и въведете точния записан код
 • 5
  Натиснете „Прилагане“, за да осребрите промоцията и вашата отстъпка ще бъде приложена автоматично
 • 6
  Готови сте да завършите поръчката. Приятен полет!

Активни кодове за отстъпка за LUFTHANSA

🛍️ Категория Полети
🔥 Общо оферти 36
🎇️ Кодове за отстъпка 17
📌 Оферти 19
➡️ Най-добър купон -$75 отстъпка
🆕 Най-новият купон 30% отстъпка
🚚 Безплатна доставка ДА
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 24 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за LUFTHANSA

КОД НА LUFTHANSA ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА НА LUFTHANSA ИЗТИЧА
N/A Топ оферти на Lufthansa за юни 2024 г N / A
N/A Купете билети за полети във Франкфурт от $606 N / A
K04 Спестете $75 при следващия си полет с код на купон на Lufthansa TR N / A
G15 Опитайте този код за сезонна отстъпка на Lufthansa.com/au/en/Homepage N / A
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.