AVIRA код за отстъпка и купони

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания в AVIRA

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.8 - 1 глас

Активни кодове за отстъпка AVIRA

Изтекли кодове за отстъпка AVIRA

Обща информация за AVIRA

 • Avira е компания за киберсигурност, която е специализирана в антивирусен софтуер и решения за интернет сигурност.
 • Avira е основана през 2006 г. в Германия и оттогава се е превърнала в един от водещите доставчици на антивирусен софтуер в световен мащаб.
 • Avira предлага набор от продукти както за индивидуални потребители, така и за фирми, включително антивирусен софтуер, пакети за интернет сигурност и решения за мобилна сигурност. Техният софтуер е проектиран да предпазва от различни заплахи като вируси, зловреден софтуер, ransomware, фишинг атаки и други онлайн опасности.
 • Една забележителна характеристика на продуктите на Avira е използването на модерни технологии като изкуствен интелект и машинно обучение за откриване и предотвратяване на възникващи заплахи в реално време.
 • Avira предлага както безплатни, така и платени версии на своя софтуер, като платените версии обикновено предлагат допълнителни функции и подобрена защита.
празен

Оферти и отстъпки, предлагани от Avira

 • Промоционални отстъпки: Това са временни отстъпки, предлагани за ограничен период от време, често съвпадащи с празници или специални събития. Те могат да включват отстъпки от първоначалната покупна цена или при подновяване на абонамента.
 • Кодове на купони или промоционални кодове, които клиентите могат да въвеждат по време на процеса на плащане, когато правят покупка онлайн, за да получат отстъпка или специална оферта.
 • Пакетни отстъпки: Avira предлага отстъпки, когато купувате няколко продукта или услуги заедно. Например, може да получите отстъпка, ако закупите едновременно антивирусен софтуер и услугата Phantom VPN (Виртуална частна мрежа).
 • Студентски отстъпки: Avira предлага специални отстъпки за студенти. За да се класирате, обикновено трябва да потвърдите статуса си на студент, като използвате валидна студентска идентификация или имейл адрес и ще получите до 70% отстъпка.
 • Отстъпки за възрастни: Avira предлага до 70% отстъпки за проверени членове, които са на възраст над 55 години.
 • Отстъпки за подновяване: моля, свържете се с Avira до 35 дни преди датата на подновяване на годишния абонамент и Avira ще ви изпрати уведомителен имейл с цената за подновяване преди датата на изтичане.
 • Сезонни отстъпки: Avira може да предлага отстъпки през определени периоди от годината, като например сезона за връщане в училище или сезона за празнично пазаруване.
 • Отстъпки за обем: За фирми или организации, закупуващи лицензи за антивирусен софтуер на едро, Avira ще предложи отстъпки за обем въз основа на броя на закупените лицензи.
празен

Кодове на купони на Avira

Кодовете на купони, известни също като промоционални кодове или кодове за отстъпка, са буквено-цифрови низове, които клиентите могат да въвеждат по време на процеса на плащане, когато правят покупка онлайн, за да получат отстъпка или специална оферта. Тези кодове се предоставят от AVIRA като част от техните маркетингови стратегии за стимулиране на клиентите да купуват техните продукти или услуги.
Ето как обикновено работят кодовете на купони на AVIRA:
 • Получаване на промоционален код: Промоционалните кодове могат да се разпространяват чрез различни канали като бюлетини на Avira, публикации в социални медии, реклами или промоционални събития. Те могат да бъдат предоставени и на определени клиентски сегменти, като нови клиенти, съществуващи клиенти или членове на програми за лоялност.
 • Въвеждане на код на купон AVIRA: Ще намерите подробно ръководство за това как да използвате промоционален код на уебсайта на Avira тук, на тази страница, под параграфа „Как да“.
 • Правила и условия: Промоционалните кодове често идват със специфични правила и условия, като дати на изтичане, минимални изисквания за покупка или ограничения за отговарящи на условията продукти или услуги. Клиентите трябва да прегледат тези условия, за да се уверят, че отговарят на изискванията за успешно използване на промоционалния код.

Избор на план на Avira.com

В момента Avira предлага четири категории продукти и услуги на клиенти, които искат да подобрят своята онлайн сигурност и сигурност на устройствата:
 • Пакетни сделки, включително пакети от софтуерни продукти като: Avira Prime, Avira Internet Security и Avira Free Security.
 • Софтуер за защита на устройството: антивирусна програма, програма за актуализиране на софтуера, безопасно пазаруване и безопасност на браузъра Avira.
 • Онлайн решения за поверителност: Phantom VPN, мениджър на пароли и браузър за сигурност Avira.
 • Софтуер за оптимизация: ускоряване на системата и оптимизатор.
Ето някои неща, които трябва да имате предвид, преди да изберете правилния продукт на AVIRA:
 • Оценете вашите нужди: Помислете от какъв тип защита се нуждаете въз основа на вашите модели на използване и нивото на риск, пред което сте изправени. Например, ако използвате компютъра си предимно за основно уеб сърфиране и имейл, стандартен антивирусен софтуер може да е достатъчен. Ако обаче се занимавате с дейности като онлайн банкиране, пазаруване или игри, може да се нуждаете от по-всеобхватен пакет за интернет сигурност.
 • Проучване: Отделете време, за да проучите различни решения за сигурност, налични на пазара. Потърсете реномирани марки с опит в предоставянето на ефективна защита срещу злонамерен софтуер, фишинг, ransomware и други заплахи. Прочетете рецензии и оценки от експерти и потребители, за да получите представа за силните и слабите страни на всеки продукт.
 • Характеристики: Обмислете функциите, предлагани от всяко решение за сигурност и дали отговарят на вашите нужди. Някои често срещани функции, които трябва да търсите, включват сканиране в реално време, защита на защитната стена, инструменти против фишинг, защита срещу ransomware, защитено сърфиране и защита от кражба на самоличност. Уверете се, че решението за сигурност е съвместимо с вашата операционна система и друг софтуер, инсталиран на вашия компютър.
 • Въздействие върху производителността: Оценете въздействието върху производителността на решението за сигурност на вашия компютър. Въпреки че е важно да имате стабилна защита, не искате тя да забавя системата ви или да пречи на ежедневните ви задачи. Потърсете софтуер за сигурност, който е лек и ефективен по отношение на използването на системните ресурси.
 • Цена: И накрая, помислете за цената на пакета и дали се вписва в бюджета ви. Сравнете ценовите планове и опциите за абонамент, за да намерите най-добрата стойност за парите си. Имайте предвид, че въпреки че е наличен безплатен антивирусен софтуер, платените решения често предлагат повече функции и по-добра защита.

Често задавани въпроси относно AVIRA

AVIRA предлага ли кодове за отстъпка?

В момента има 27 кода за отстъпка и промоции, които ще работят за AVIRA през юни 2024 г., а най-новият купон, добавен днес, предлага 35% отстъпка.

Колко можете да спестите с кодовете за отстъпка на AVIRA?

Сумата, която можете да спестите с код за отстъпка от AVIRA, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между 35% и 81%, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

Кои са най-добрите купони и кодове за отстъпка за AVIRA?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за AVIRA е (МЕД40) и предлага на клиентите отстъпка от 81% за покупки през юни 2024 г.

Какви са действителните кодове за отстъпка и промоционални оферти за AVIRA?

Avira напълно безплатна ли е?

Да, основният пакет за сигурност на Avira е напълно безплатен. Можете да получите премиум, по-пълни пакети, когато се абонирате.

Може ли да се разчита на Avira за откриване на всички заплахи?

При независимо тестване през 2023 г. Avira откри 100% от файловете със злонамерен софтуер, което е много впечатляващо — това включва рансъмуер, троянски коне, шпионски софтуер, злонамерен софтуер за записване на клавиатури, руткитове и др.

Кой притежава софтуера Avira?

От 2021 г. Avira е собственост на американската софтуерна компания NortonLifeLock, която също управлява Norton, Avast и AVG.

Avira забавя ли компютъра?

Като общо правило, ако вашето устройство отговаря на минималните системни изисквания за Avira Antivirus, въздействието върху производителността на вашия компютър трябва да е незначително.

Как мога да спестя от моя абонамент за Avira?

Avira предлага на клиентите повече начини да спестят от своя абонамент, но обикновено месечната цена на абонамента е по-ниска, ако изберете по-дълъг период на абонамент. Можете обаче да спестите още повече, като използвате код на купон на Avira, когато се абонирате за ново платено членство, при плащане.

Къде мога да намеря код на купон за Avira?

Можете да намерите промоционални кодове на Avira, рекламирани на уебсайта на търговеца, социалните медии, имейл бюлетини или дори от уебсайтове за купони като couponius.com.

Как да добавите код на купон към абонаменти на AVIRA.COM

Лесен и гарантиран начин за прилагане на промоционални кодове за абонаменти на Avira при плащане

 • 1
  Потърсете най-новия наличен код на купон AVIRA и го запазете за по-късна употреба
 • 2
  Изберете любимия си пакет на AVIRA.COM и изберете своя абонамент
 • 3
  Щракнете върху „Купете сега“, за да отидете на касата, след което изберете своя метод на плащане
 • 4
  На страницата „Резюме на поръчката“ намерете полето „Проверете, за да въведете код на купон“
 • 5
  Въведете точния код, записан по-рано, и щракнете върху „Приложи“, за да осребрите офертата
 • 6
  Вашата отстъпка ще бъде изчислена автоматично и сте готови да завършите поръчката

Активни кодове за отстъпка за AVIRA

🛍️ Категория Софтуер
🔥 Общо оферти 27
🎇️ Кодове за отстъпка 8
📌 Оферти 19
➡️ Най-добър купон 81% отстъпка
🆕 Най-новият купон 35% отстъпка
🚚 Безплатна доставка НЕ
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 18 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за AVIRA

КОД AVIRA ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА НА AVIRA ИЗТИЧА
710 Вземете 35% отстъпка за най-продавания софтуер N / A
N/A 單品優惠券:減價$135.65 N / A
N/A Насладете се на 60% отстъпка Avira Software Updater за Windows N / A
N/A Възползвайте се от 40% отстъпка от всепризнатите решения за сигурност с едно кликване N / A

Начини на плащане

PAYPAL
Кредитна карта

Доставка и плащане

Чрез имейл

Опции за контакт

WeWork 75 E Santa Clara St., апартамент 600, 6-ти етаж. Сан Хосе, Калифорния 95113
AviraSecurity
@авира
Avira
avira.com

Кратко ръководство за клиенти на AVIRA:

 • Антивирусната програма Avira е много безопасна за използване и осигурява отлична защита за вашето устройство от зловреден софтуер и други онлайн заплахи. Откакто Avira навлезе на пазара на антивирусен софтуер, тя постоянно се смята за един от най-сигурните и надеждни доставчици на антивирусен софтуер.
 • Безплатна опция за бягане. Решението за антивирусна защита на компютъра Avira Free Antivirus се предлага за безплатно изтегляне за всички компютри.
 • Всяко решение на Avira се предлага като безплатна пробна версия, която може да бъде изтеглена от уебсайта на Avira.
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.