ABOUTYOU Код за отстъпка и купони

Открийте най-новите кодове за отстъпка и проверени промоции за изключителни спестявания на ABOUTYOU

Вашата оценка: None
Рейтинг: 4.1 - 4 вота

Активен ABOUTYOU Кодове за отстъпки

Изтекъл ABOUTYOU Кодове за отстъпки

Обща информация за AboutYou

Това ръководство е предназначено за всички AboutYou клиенти, дори ако това е първата им онлайн поръчка или ако вече са регистрирани клиенти и са правили поръчки преди. Моля, отделете няколко минути и внимателно прочетете този материал, който екипът на Couponius е написал, за да помогне на всички AboutYou клиентите спестяват всеки път, когато поръчват на AboutYou. Това ръководство беше написано, след като се регистрирахме като членове на AboutYou, абонирахме се за бюлетина и проучихме мненията на други клиенти, които намерихме в надеждни онлайн източници. Много се интересуваме от мнението и опита на други хора AboutYou, така че в допълнение към личния опит на членовете на нашия екип (всеки от нас е бил AboutYou клиенти от много години), ние също така внимателно проучихме уебсайтовете за онлайн прегледи и мненията на техните членове, както положителни, така и отрицателни.

Какво е AboutYou и как работи

 • AboutYou е мулти-бранд онлайн магазин, предлагащ на членовете достъп до огромен избор от достъпни модни артикули. Това е концепция, която можем да намерим и на други уебсайтове, но ние, екипът на Couponius, вярваме в това AboutYou има най-доброто прилагане на концепцията за мултибранд моден дискаунтър, впечатляваща селекция от марки и стилове и най-важното, според нашия опит предлага най-добрата доставка, връщане и обслужване на клиентите.
 • Безплатна и бърза доставка: AboutYou доставя безплатно всички поръчки над приблизително €15 чрез услуга за бърза доставка. Тази услуга може да достави вашите поръчки между 3 и 5 дни, в зависимост от крайната дестинация на пакета. Предимството на AboutYou е, че използва местни куриери и пощенски услуги в страната на местоназначение, което ускорява процеса на доставка. Освен това за всяка поръчка, изпратена от AboutYou, клиентът получава информация за проследяване, за да следва своята доставка стъпка по стъпка.
 • Екипът на Couponius оценява услугата за частична доставка, която ще достави поръчани продукти, които са на склад или изискват по-кратко време за доставка, оставяйки продукти, които отнемат повече време, за да ви бъдат доставени по-късно.
 • Достъпни и разнообразни платежни услуги: AboutYou предлага, в зависимост от държавата, от която е изпратена поръчката, множество опции за плащане, включително: кредитна карта, плащане при доставка, банков превод или плащане на Klarna, на безлихвени вноски.
 • Услугата „Гаранция за най-добра цена“, която предлага възможност за възстановяване в рамките на 30 дни от платената разлика над тази, платена от друг конкурентен уебсайт във вашата страна. Оценяваме тази опция и вярваме, че това е много щедър срок и начин за гарантиране AboutYou клиенти, че винаги ще намерят най-добрите възможни сделки на уебсайта.
 • Връщане и възстановявания на суми: Вкл AboutYouвръщането винаги е безплатно. В допълнение, щедрият период, предлаган от AboutYou за връщане е 100 дни от получаване на поръчката. С всяка получена поръчка ще получавате всеки път етикета и формуляра за връщане в пакета. Ако искате да върнете цялата поръчка или само част от продуктите, заявете връщането онлайн във вашия клиентски акаунт и залепете етикета за връщане върху пратката; AboutYou ще се погрижи за останалото и поръчката ще бъде взета от куриера скоро. AboutYou ще възстанови пълната сума веднага след получаване и обработка на връщането. 

Как да спестите пари, когато пазарувате на AboutYou

 • Първата стъпка, която трябва да направите, за да се възползвате от най-новото AboutYou оферти е да отворите клиентски акаунт и да се абонирате за бюлетина. защото AboutYou актуализира своите промоции често, е абсолютно необходимо да се абонирате и да получите достъп до най-новите оферти.
 • В момента новите абонати за бюлетин получават 15% отстъпка от първата си поръчка.
 • Екипът на Couponius препоръчва да инсталирате AboutYou мобилно приложение. Смятаме, че това е най-добрият интерфейс за достъп AboutYou и ще имате достъп до поръчки, промоции и най-новите оферти на AboutYou където и да си. Харесваме как приложението е оптимизирано за типа търговия AboutYou популяризира и счита приложението за абсолютно необходимо, за да получите най-добрите резултати при пазаруване AboutYou.
 • Винаги проверявайте секцията „РАЗПРОДАЖБА“ на уебсайта или в приложението. Според нашия опит ще откриете отстъпки до 75% на най-разнообразните дрехи и обувки. Освен това приложете филтри към вашите търсения по категории и сортирайте резултатите по отстъпки или цени, за да получите най-добрите резултати.
 • Добавете любимите си артикули към списъка си с любими, за да продължите да проверявате тяхната цена и наличност на склад. Също така, ако междувременно цената не падне до приемливата за вас стойност, можете да проверите чрез опцията "Алтернативи" дали има подобни артикули от други марки с по-добри предложения или по-добри цени.
 • Следвайте редовните промоции и отстъпки, предлагани от AboutYou: винаги проверявайте дали има предстоящи периоди на отстъпки, по време на празници, Черен петък, Великден, Нова година или други поводи, когато AboutYou предлага отстъпки и промоции на своите клиенти. Също така проверявайте често секцията „Outlet“ на уебсайта, за да намерите отстъпки до 65% всеки ден.
празен
 • Най-важният начин да спестите пари, когато пазарувате на AboutYou са купони за отстъпка. AboutYou предлага на своите клиенти купони или низове от букви и цифри, които, когато се прилагат при плащане, могат да донесат полза от намаляване на общата стойност на поръчката с определена сума или процент. Ще ви дадем повече подробности за това AboutYou кодовете за отстъпка и как да ги използвате в следващия раздел на това ръководство.

AboutYou кодове на ваучери

 • Винаги проверявайте AboutYou клиентски акаунт, секцията „Купони и оферти“ на AboutYou приложение, за да видите до какви купони за отстъпка имате достъп в момента. Ако в момента няма налични купони, не се обезсърчавайте, защото ние от Couponius търсим най-добрите кодове и купони за отстъпка за вас и ги публикуваме ежедневно, така че всичко, което трябва да направите, е да ни посетите.
 •            AboutYou условия и ограничения за допустимост на код за отстъпка: кодовете за отстъпка винаги имат условия за кандидатстване. Тези условия могат да бъдат свързани с минималната стойност на поръчката, за която се прилагат, конкретен тип продукт, за който могат да се прилагат, или дори конкретна марка или продукт, за които предлагат предимство. Моля, прочетете внимателно условията, когато намерите AboutYou код за отстъпка, за да го приложите правилно към вашата поръчка и да се възползвате от всички предимства, които предлага.
 • Срок на валидност на AboutYou кодове за отстъпка: кодовете за отстъпка, подобно на промоциите, имат период на валидност, през който могат да се използват. Всеки код за отстъпка, който публикуваме, също има този срок, защото искаме да спестим вашето важно време и не искаме да изпробвате кодове, които са изтекли и вече не са от полза за вашите поръчки. Струва си да се отбележи, че понякога тези кодове за отстъпка, дори ако AboutYou крайният срок е изтекъл, може все още да работи, така че ако не сте намерили добър код за отстъпка и времето позволява, моля, опитайте с изтеклите кодове, тъй като има шанс те все още да работят.
 • AboutYou кодове за отстъпка, публикувани в Couponius: тъй като ние от екипа на Couponius обичаме отстъпките, искаме нашите посетители да получават най-добрите сделки и отстъпки, когато пазаруват в AboutYou. Така че прекарваме много време в изучаване на AboutYou сайт, AboutYou бюлетин и AboutYou акаунти в социалните медии, търсейки най-новите кодове за отстъпка. В същото време ние също сме в крак с кодовете, публикувани на други сайтове за отстъпки, и проверяваме всеки ден за надеждни източници като www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac и много други.
 • На тази страница ще намерите списък с кодове, проверявани и актуализирани често от екипа на Couponius. Моля, не опитвайте само един или този, който изглежда най-подходящ за вашата поръчка, но опитайте всички, след което можете да решите кой ви носи най-голяма полза и да го приложите. 
 • Как да приложите кодове за отстъпка на AboutYou: за да ви помогне да приложите AboutYou код за отстъпка бързо и правилно, създадохме ръководство на тази страница. Моля, превъртете до края на страницата, за да следвате инструкциите за прилагане на код за отстъпка за AboutYou уебсайт. Добавихме и изображение, за да ви спестим допълнително време, като ви покажем къде точно да въведете кода за отстъпка.

Често задавани въпроси за ABOUTYOU

Дали ABOUTYOU Предложете кодове за отстъпка?

В момента има 12 кода за отстъпка и промоции, които ще работят ABOUTYOU през юни 2024 г. и най-новият купон, добавен днес, предлага 15% отстъпка.

Колко можете да спестите с ABOUTYOU Кодове за отстъпка?

Сумата, от която можете да спестите с код за отстъпка ABOUTYOU може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. В момента процентът на отстъпката е между 15% и 25%, а спестената сума може да достигне няколкостотин евро, в зависимост от ситуацията.

За какво са най-добрите купони и кодове за отстъпка ABOUTYOU?

Най-добрият потвърден код за отстъпка за ABOUTYOU is (25RENA) и предлага на клиентите отстъпка от 25% за покупки през юни 2024 г.

За какво са действителните кодове за отстъпка и промоционални оферти ABOUTYOU?

Дали AboutYou предлагате безплатна доставка?

Да, поръчки над определена сума ще бъдат изпратени безплатно на AboutYou.com. Моля, проверете минималната сума на поръчката за вашето конкретно местоположение.

Мога ли да върна моята AboutYou поръчка?

Да, всички поръчки могат да бъдат върнати AboutYou.com. Ако не сте доволни, можете да върнете отговарящите на условията продукти в рамките на 30 дни от получаването за пълно възстановяване на сумата. Продуктите трябва да бъдат върнати в ново и неупотребявано състояние, с всички оригинални опаковки, етикети и сертификати за автентичност.

Къде да намеря своето AboutYou купони?

Запазените купони се присвояват автоматично към вашия акаунт и са достъпни само в приложението ЗА ВАС. Общ преглед на вашите купони можете да намерите във вашия портфейл за купони. Вашият портфейл с купони се намира отзад на първата страница в приложението в горния десен ъгъл.

Какви продукти мога да купя с моя AboutYou купон?

Зад всеки купон във вашия портфейл за купони можете да намерите всички отговарящи на условията продукти и да ги добавите към вашата кошница. Преглеждайки продуктови категории, ще видите избрани продукти с купон, подчертани с „купон“.

Мога ли да използвам AboutYou кодове на купони за всеки артикул?

Докато повечето промоционални кодове могат да се използват за широк набор от артикули, конкретни купони може да имат ограничения или да са валидни само за конкретни категории продукти. Винаги четете внимателно правилата и условията на всеки купон.

Ами ако моята AboutYou кодът на ваучера не работи?

Ако кодът за отстъпка, който сте въвели на AboutYou уебсайтът не работи, моля, уверете се, че:
 • Вие сте въвели точния код, включително главни букви
 • Спазихте ли условията за обратно изкупуване? Отстъпката може да се прилага за определени продукти/категории продукти или над определена сума
 • Понякога кодовете работят за един път и вече сте го използвали
 • Офертата е изтекла и трябва да потърсите валиден код

Как успешно да добавите код на ваучер на AboutYou

Кратко и гарантирано ръководство за това как да спестите от следващия си AboutYou поръчайте с помощта на промоционални кодове

 • 1
  Потърсете онлайн най-новите предлагани кодове за отстъпка и запазете избрания от вас за по-късна употреба
 • 2
  Отидете до AboutYou.com и добавете всичко, което искате, в количката си за пазаруване
 • 3
  Кликнете върху „Моята количка“ в горния десен ъгъл на екрана, за да прегледате поръчката си
 • 4
  Влезте в акаунта си или се регистрирайте като нов клиент, за да продължите към плащане
 • 5
  В страницата "Резюме на поръчката" намерете "Имате ли ваучер или карта за подарък?" раздел
 • 6
  Въведете точния код, записан по-рано в секцията „Код на ваучер“ и щракнете върху добавяне, за да осребрите офертата

Активни кодове за отстъпка за ABOUTYOU

🛍️ Категория мода
🔥 Общо оферти 12
🎇️ Кодове за отстъпка 12
📌 Оферти 0
➡️ Най-добър купон 25% отстъпка
🆕 Най-новият купон 15% отстъпка
🚚 Безплатна доставка НЕ
🔄 Период на връщане 30 дни
⏳ Последна актуализация 24 юни 2024

Най-добрите кодове на купони за ABOUTYOU

ABOUTYOU КОД ABOUTYOU ОПИСАНИЕ НА ОФЕРТАТА ИЗТИЧА
15JANCAR AboutYou Код на ваучер: 15% отстъпка от вашата поръчка Юли 31, 2024
ANAMA15 За вас Код на ваучер за 15% отстъпка от вашата поръчка Юни 30, 2024
ALISALIVE Вземете 15% отстъпка от вашата поръчка AboutYou Кода на ваучера Октомври 31, 2024
HAPPYHOUR Спестете до 20% от поръчката си AboutYou Ваучер за отстъпка Септември 30, 2024

Начини на плащане

PAYPAL
ApplePay
Кредитна карта
Наложен платеж

Доставка и плащане

Courier

Опции за контакт

10 Domstraße, Хамбург, Хамбург 22095, DE
ОТНОСНО ТЕБ
@aboutyou_com
Aboutyou
aboutyou.com

 • ABOUT YOU е базиран в Германия онлайн търговец на мода, който оперира в няколко европейски страни.
 • Основана е през 2014 г. от Тарек Мюлер, Себастиан Бетц, Ханес Визе и Себастиан Зиглиц.
 • Фирмата предлага широка гама облекла, обувки и аксесоари за мъже, жени и деца от различни марки.
 • ABOUT YOU се отличава с предоставянето на персонализирани изживявания при пазаруване чрез приложението и уебсайта си, използвайки алгоритми за препоръчване на продукти, съобразени със стиловите предпочитания на всеки клиент.
 • Платформата включва и съдържание като модно вдъхновение, ръководства за тенденции и съвети за стил
 • Като млада компания ABOUT YOU разработи собствена модна марка. Проектиран в Берлин и универсален като онлайн магазина, ABOUT YOU Label се грижи за всяка нужда на клиентите. Колекцията включва лесни за носене дрехи, както и обувки, чанти и аксесоари за ежедневния гардероб.

Кратко ръководство за AboutYou клиенти

 • Уеб сайтът има добър потребителски интерфейс
 • Наистина добро представяне на продукта, висококачествени изображения и подробно описание на продукта
 • Лесен и бърз процес на регистрация и плащане на членове
 • Харесваме 100-дневната политика за връщане
 • Регистрирайте се като член и се абонирайте за бюлетин, за да сте в течение с най-новите разпродажби и промоции
 
Авторско право © 2024 Couponius.com. Цялата представена информация е информативно заглавие.